Ο Τσίπρας ανακοινώνει κινητοποίηση μέσω... twitter

0



Ο κ. Τσίπρας αποφάσισε τα μεσάνυχτα να «κινητοποιήσει» το σύνολο του κρατικού μηχανισμού και ενημέρωσε γι' αυτό τον ελληνικό λαό μέσω του twitter.

Ο κ. Τόσκας έγινε αποδέκτης των πρωθυπουργικών εντολών, για την πλήρη κινητοποίηση του κρατικού μηχανισμού λίγο πριν τα μεσάνυχτα, την ώρα που καιγότανε ο νομός Αττικής επί σειρά ωρών. Στο μεταξύ ο υπουργός της Προστασίας των Πολιτών είχε επιλέξει να αντιμετωπίσει την πύρινη λαίλαπα με τη διαρροή σεναρίων συνωμοσίας.

Η κυβέρνηση είναι σοβαρά εκτεθειμένη. Παρά το γεγονός ότι η έλλειψη συντονισμού ήταν εμφανής και σε άλλες πυρκαγιές, άφησε τον απίστευτο κ. Τόσκα να ασκεί μικροπολιτική. Αντί να προσπαθήσουν να βελτιώσουν την κατάσταση, ζητούσαν ευθύνες από τους πυρόπληκτους, επειδή οι τελευταίοι δεν ευχαρίστησαν τον κ. Τόσκα.

Είναι μία κυβέρνηση που λειτουργεί μέσω twitter. Μόνο που η πραγματική ζωή δεν φτάνει πολλές φορές να χωρέσει σε 140 χαρακτήρες…

Έλαβα ενημέρωση από τον αρμόδιο Υπουργό κ. Τόσκα για τις εξελίξεις στα πύρινα μέτωπα (1/3)

και ζήτησα την πλήρη κινητοποίηση όλων των δυνάμεων του κρατικού μηχανισμού και του Πυροσβεστικού Σώματος. (2/3)
Δημοσίευση: Αυγούστου 14, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Τσίπρας ανακοινώνει κινητοποίηση μέσω... twitter"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator