Η ΕΡΤ στην υπηρεσία της ενημέρωσης…

0



Η κρατική τηλεόραση που πληρώνουμε όλοι μας δεν βρήκε κάποιον σοβαρό λόγο για να διακόψει έγκαιρα το κανονικό της πρόγραμμα και να ενημερώσει τον ελληνικό λαό για την βιβλική καταστροφή του Καλάμου.

Όση ώρα η φωτιά έκαιγε σπίτια και οι άνθρωποι προσπαθούσαν να σωθούν από την πύρινη λαίλαπα, η ΕΡΤ συνέχιζε να μεταδίδει το κανονικό της πρόγραμμα. Αναρωτιέται κανείς ποιο άλλο γεγονός θα μπορούσε να κινητοποιήσει την ΕΡΤ.

Τελικά, η ΕΡΤ φιλοτιμήθηκε να διακόψει το πρόγραμμά της πολύ αργά. Ίσως για να μας ενημερώσει για την έφεση του κ. Τσίπρα στο twitter. Όχι! Αυτή η ΕΡΤ δεν είναι δημόσια. Είναι το κομματικό κανάλι του ΣΥΡΙΖΑ που λειτουργεί με τα δικά μας χρήματα.
Δημοσίευση: Αυγούστου 14, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η ΕΡΤ στην υπηρεσία της ενημέρωσης…"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator