Loutraki Festival 2017: Το φεστιβάλ έγινε θεσμός!

0




















Για τρίτη συνεχόμενη χρονιά το Loutraki Festival ολοκληρώθηκε με επιτυχία! Μια διοργάνωση που με την αρωγή όλων κατάφερε να γίνει θεσμός παρουσιάζοντας και φέτος υψηλό καλλιτεχνικό επίπεδο.

Νέες συνεργασίες και συναντήσεις επώνυμων καλλιτεχνών με εντόπιους καλλιτέχνες (αυτό που χαρακτηρίζει και διαφοροποιεί το Φεστιβάλ από ανάλογες διοργανώσεις) μας χάρισαν δύο εξαιρετικές βραδιές. Η Ελένη Πέτα συνέπραξε με καθηγητές των τμημάτων μουσικής του Δήμου Λουτρακίου Περαχώρας Αγίων Θεοδώρων για τη βραδιά της Πανσελήνου και o Γιάννης Κότσιρας με τη Φιλαρμονική Ορχήστρα Λουτρακίου, που φέτος συγκέντρωσε πάνω από 70 μουσικούς επί σκηνής υπό τη διεύθυνση του Πελοπίδα Μαυρόπουλου, προσφέροντας στο κοινό δύο μοναδικές συναυλίες.

H Αγγελική Τουμπανάκη συμμετείχε ως καλεσμένη στο Blues Festival, οι Imam Baildi, με σαρωτική διάθεση, «επέβαλαν» τη διοργάνωση του καθιερωμένου πλέον beach party στα Πευκάκια των Αγίων Θεοδώρων και η Πέννυ Μπαλτατζή στο Ypanema άφησε, όπως αναμενόταν, εξαιρετικές εντυπώσεις.

Το πρόγραμμα ολοκληρώθηκε με δύο πολύ αξιόλογες θεατρικές βραδιές, το Musical «West Side Story» και τη θεατρική παράσταση «O Θάνατος σου η Ζωή μου» που καταδεικνύουν για άλλη μια φορά το υψηλό καλλιτεχνικό επίπεδο της ευρύτερης περιοχής από όπου και προέρχονταν οι συντελεστές της.

Οι εξαιρετικές συμμετοχές, οι ποιοτικές παραστάσεις, η άψογη διοργάνωση, αλλά και η γιορτινή διάθεση που χαρακτήρισαν και φέτος το Φεστιβάλ είναι το όχημά μας για να συνεχίσουμε δυναμικά και για το καλοκαίρι του 2018, με ακόμα πιο πλούσιο πρόγραμμα αλλά και συνεργασίες έκπληξη!

Ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής και ο Δήμος Λουτρακίου - Περαχώρας - Αγίων Θεοδώρων ευχαριστούν θερμά όσους συμπαραστάθηκαν, στηρίζοντας έμπρακτα και τη φετινή διοργάνωση, τους χορηγούς και υποστηρικτές μας, τους χορηγούς επικοινωνίας και τους εθελοντές που είναι κάθε χρόνο δίπλα μας!

Ραντεβού το καλοκαίρι του 2018!
Δημοσίευση: Αυγούστου 28, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Loutraki Festival 2017: Το φεστιβάλ έγινε θεσμός!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator