Το καθιερωμένο Blues Festival απόψε στο Λουτράκι!

0Το Blues Festival διοργανώθηκε για πρώτη φορά στο Λουτράκι το 2014. Η επιτυχία της βραδιάς και η αθρόα συμμετοχή του κοινού, δημιούργησαν τις προσδοκίες ώστε το ραντεβού να ανανεώνεται κάθε καλοκαίρι.

Στο φετινό φεστιβάλ συμμετέχουν οι:

South 'Ν Blues

Mystery Train και η

Αγγελική Τουμπανάκη & The Jazz Plus

Η εκρηκτική vocalist Αγγελική Τουμπανάκη μαζί με τους δεξιοτέχνες και εκλεκτούς μουσικούς, Γρηγόρη Ντάνη (κιθάρα) Κώστα Κωνσταντίνου (κοντραμπάσο) και Νίκο Σιδηροκαστρίτη (τύμπανα) συμπράττουν σε ένα μοναδικό blues – jazz live project!

Παρουσιάζουν με ευρηματικότητα και αισθητική, διασκευές διαχρονικών κομματιών της mainstream, bebop, modal jazz, αλλά και σημαντικά κομμάτια της αμερικάνικης blues σκηνής.

Με βάση την ελευθερία έκφρασης και τη δημιουργική διάδραση, ο καθένας δίνει το προσωπικό του στίγμα, με σκοπό τη χαρά για την μουσική. Πολυρυθμίες, «πειραγμένες» αρμονίες σε ένα blues jazz plus μουσικό παιχνίδι, με έντονες ερμηνείες και αυθορμητισμό!

Σάββατο 5 Αυγούστου 2017
Παραλιακό Πάρκο Λουτρακίου
21.30
Είσοδος Ελεύθερη
Δημοσίευση: Αυγούστου 05, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Το καθιερωμένο Blues Festival απόψε στο Λουτράκι!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator