Και ο Γιώργος Παππάς «έδωσε τα χέρια» με τον Δημήτρη Ραψωματιώτη

0
Συμμετοχή στο ψηφοδέλτιο «Επιχειρηματική συνεργασία για το αποτέλεσμα» δήλωσε και ο Γιώργος Παππάς, έχοντας μαζί του επιχειρηματίες του Κιάτου αλλά και του Βέλου, όπου πρόσφατα ανέλαβε την προεδρία της τοπικής ομάδας. Ο Γιώργος Παππάς είναι αυτοδημιούργητος επιχειρηματίας που δραστηριοποιείται στο χώρο της παροχής υπηρεσιών και της προμήθειας υλικών συσκευασίας. Είναι Πρόεδρος του Π.Α.Σ. ΕΛΛΑΣ ΒΕΛΟΥ, ενώ έχει διατελέσει και Γενικός Αρχηγός του ΠΕΛΟΠΑ ΚΙΑΤΟΥ. Χαρακτηρίζεται δυναμικός και δραστήριος και συνεργάζεται με τις περισσότερες επιχειρήσεις της Κορινθίας.
Δημοσίευση: Αυγούστου 05, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Και ο Γιώργος Παππάς «έδωσε τα χέρια» με τον Δημήτρη Ραψωματιώτη"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator