Θεατρική Σκηνή Κορίνθου "Ανέμη": Πάρτυ στην ακροθαλασσιά !!!

0Η Θεατρική Σκηνή Κορίνθου "Ανέμη" όπως κάθε χρόνο, πραγματοποιεί το πάρτυ της στην συνηθισμένη φιλόξενη ακρογιαλιά "Καλάμια" στην Κόρινθο , το Σάββατο 12 Αυγούστου, και για να ξορκίσει , κακά πνεύματα και αρνητική ενέργεια ανάβει μια (ελεγχόμενη) φωτιά δίπλα στη θάλασσα.
Και ... για να μην πάει χαμένη η φωτιά, θα στείλει μηνύματα σε Μολιέρο, Αριστοφάνη, Κουν με την τσίκνα απο τα καλούδια που θα έχουμε στο μεταξύ φέρει...
Την θετική ενέργειά σας και κανένα καλούδι... δεν θα πούμε όχι...

Δημοσίευση: Αυγούστου 07, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Θεατρική Σκηνή Κορίνθου "Ανέμη": Πάρτυ στην ακροθαλασσιά !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator