Ετοιμάζεται εξαιρετικό θέατρο στην Αρχαία Κόρινθο...!

0Είναι ίσως η πρώτη φορά εδώ και δεκαετίες που στο τιμόνι της εφορίας αρχαιοτήτων στην Αρχαία Κόρινθο βρίσκεται μία γυναίκα με πολύ ανοικτό μυαλό και διάθεση για προσφορά στον τόπο της.
Η κα. Γιώτα Κασίμη γιατί αυτή είναι η προϊσταμένη πριν καιρό μετέφερε στον δήμαρχο της Κορίνθου την ιδέα να δημιουργηθεί ένα αξιόλογο ανοικτό θέατρο στα μπαζώματα του "Ξενία".
Μία ιδέα που είχε ενθουσιώδη απήχηση στον δήμαρχο και ήδη έχει αρχίσει να δουλεύτε στην τεχνική υπηρεσία.
Η παρουσία της κας Κασίμη εξασφαλίζει την κοινή πορεία με την αρχαιολογική υπηρεσία αλλά και τις απαραίτητες άδειες που χρόνια τώρα είναι απαγορευμένες.
Ετσι λοιπόν ο δήμος μελετά πλέον σοβαρά την κατασκευή ενός θεάτρου που θα φιλικό προς το περιβάλλον και την τεράστια ιστορία του χώρου κάτι που το έχει ανάγκη και η Αρχαία Κόρινθος αλλά και ο πολιτισμός του νομού.
Σύντομα θα κάνει ανακοινώσεις ο κ.Πνευματικός.

Δημοσίευση: Αυγούστου 09, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ετοιμάζεται εξαιρετικό θέατρο στην Αρχαία Κόρινθο...!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator