Βασίλης Μπαλάφας για... τιμητική διάκριση από το Δήμο Κορινθίων !!!

0



Διαβάζοντας το τελευταίο άρθρο του παρ` ολίγον Δημοτικού Συμβούλου (αν…  συνωμοτούσαν καμιά δεκαριά παράλληλα σύμπαντα) Β. Μπαλάφα, κατάλαβα ότι όλα όσα έχουν γίνει στην Κόρινθο, αλλά και όσα πρόκειται να γίνουν χωρίς την έγκριση και ευλογία του, είναι όχι μόνο ανάξια λόγου αλλά και δυσλειτουργικά, επικίνδυνα, ανθυγιεινά και κρύβουν πολλά και ανεξήγητα μυστήρια.
Μετά από αυτό, προτείνω να του απονεμηθεί το Χρυσελεφάντινο Λουκέτο της Πόλης συνοδευόμενο από τιμητική πλακέτα με χαραγμένο μήνυμα:
Η πόλη θα παραμείνει κλειστή προσμένοντας την έλευση του μετα-πτυχιούχου, του πρίγκιπα της ΟΝΝΕΔ, του Βασίλη της καρδιάς μας,  για να ξαναλειτουργήσει κανονικά.
Με ειδική παραπομπή: «Γιατί Θεέ μου δε μετακομίζει στη Γλυφάδα, στο Αίγιο ή στο Λουτράκι αφού του αρέσει τόσο;;»

Δημοσίευση: Αυγούστου 09, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Βασίλης Μπαλάφας για... τιμητική διάκριση από το Δήμο Κορινθίων !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator