Δήμαρχος Κορινθίων: "Ανθρώπινο χέρι έβαλε τη φωτιά στο δάσος της Σολυγείας" - ΒΙΝΤΕΟ

0Τις ευχαριστίες του προς όσους συνέβαλλαν να θέσουν τη φωτιά (δείτε εδώ) ελεγχόμενη στο δάσος Σολυγείας εξέφρασε ο Δήμαρχος Κορινθίων κ. Αλέξανδρος Πνευματικός, στην Ιερά Μονή Παναγίας Φανερωμένης Χιλιομοδίου που τον συναντήσαμε  λίγο μετά το ΟΔΟΙΠΟΡΙΚΟ της Παναγίας που πήγε να προσευχηθεί και να ανάψει ένα κερί για να σβήσει η φωτιά η οποία είναι επικίνδυνη όπως είπε.

Ο κ. δήμαρχος αφού έκανε ιδιαίτερη μνεία στις εθελοντικές ομάδες του Δήμου Κορινθίων σχολίασε πως η φωτιά δεν μπήκε από μόνη της αλλά κάποιο ανθρώπινο χέρι την έβαλε.


Δημοσίευση: Αυγούστου 22, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Δήμαρχος Κορινθίων: "Ανθρώπινο χέρι έβαλε τη φωτιά στο δάσος της Σολυγείας" - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator