Η βροχή έσωσε το δάσος του Σοφικού - ΒΙΝΤΕΟ

0
Οι συνήθεις υπεράνθρωπες προσπάθειες της Πυροσβεστικής αλλά και η απογευματινή μπόρα έσωσαν το δάσος στο Ρυτό Κορινθίας από την πυρκαγιά που ξέσπασε το μεσημέρι στο πιο ευαίσθητο δασικό κομμάτι του νομού Κορινθίας.

Η φωτιά πήρε γρήγορα ανεξέλεγκτες διαστάσεις αφού στο σημείο σύμφωνα με μαρτυρία πρώην δημάρχου, του δημάρχου Κορινθίων στο βίντεο αλλά και κατοίκων της περιοχής επιχειρούσαν κατ'αρχήν μόνο δύο πυροσβεστικά αεροπλάνα (!!!) και οι ενισχύσεις έφτασαν όταν ήδη είχε επεκταθεί.

Τα  550 παιδιά από την κατασκήνωση στο Ράντσο μεταφέρθηκαν εσπευσμένα στο Γυμνάσιο Σοφικού.

Δείτε φωτογραφίες κατοίκων από την αρχή της φωτιάς και μέχρι την εξέλιξή της.Δημοσίευση: Αυγούστου 22, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η βροχή έσωσε το δάσος του Σοφικού - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator