ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ: Μπίτζιος και Δράκος ετοιμάζουν την αυριανή γιορτή στη Φανερωμένη

0


Ο πρόεδρος του Χιλιομοδίου Δημήτρης Μπίτζιος με τον αντιδήμαρχο Παναγιώτη Δράκο το έχουν πάρει πάνω τους και προετοιμάζονται για την αυριανή γιορτή της Παναγίας Φανερωμένης στο Χιλιομόδι.
Με τον δημοτικό υπάλληλο Γιώργο Βαρδάκα κλείνουν λακκούβες και καθαρίζουν τους δρόμους ώστε να είναι όλα έτοιμα για την υποδοχή του κόσμου στη μεγάλη γιορτή:

Δημοσίευση: Αυγούστου 21, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΤΟ ΠΗΡΑΝ ΠΑΝΩ ΤΟΥΣ: Μπίτζιος και Δράκος ετοιμάζουν την αυριανή γιορτή στη Φανερωμένη"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator