Σκληρή απάντηση στο ΠΑΚΟΕ από τη ΔΕΥΑ Λουτρακίου

0



Η ΔΕΥΑΛ-ΑΓ.Θ που για άλλη μια φορά γίνεται στόχος αθέμιτων και συκοφαντικών δημοσιευμάτων του ΠΑΚΟΕ και μερίδας πολιτών σχετικά με την ποιότητα του παρεχόμενου νερού στον Σχίνο δηλώνει απερίφραστα και κατηγορηματικά ότι το νερό των πηγών και της δημοτικής γεώτρησης του Σχίνου είναι κατάλληλο για ανθρώπινη κατανάλωση.

Η επιχείρηση πραγματοποιεί τακτικούς δειγματοληπτικούς ελέγχους όσον αφορά στην ποιότητα του παρεχόμενου νερού οι οποίοι είναι στη διάθεση όλων των ενδιαφερομένων. Να σημειωσουμε ότι οι οποιεσδήποτε παρατηρουμενες διακοπες στην παροχή νερου οφείλονται στη δεδομενη μείωση των αποθεμάτων στην περιοχή.

Όσοι παρόλα αυτά επιμενουν να διαδίδουν ψευδείς ειδήσεις συντομα θα λάβουν απάντηση από τις δικαστικές άρχες στις οποίες θα προσφύγουμε άμεσα για να υπερασπίσουμε τα δικαιωματά μας.

Ο Πρόεδρος Δ.Σ
Θυμής Φίλιππας
Δημοτικός συμβουλος
Δημοσίευση: Αυγούστου 30, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Σκληρή απάντηση στο ΠΑΚΟΕ από τη ΔΕΥΑ Λουτρακίου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator