ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ ΣΤΑΥΡΟΥ

0


Την Τετάρτη 16 Αυγούστου 2017, στην παραλία Βραχατίου, πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία μία από τις τέσσερις συναυλίες - αφιέρωμα στον μεγάλο ερωτικό Γιάννη Πάριο, που διοργάνωσε ο Δήμος Βέλου - Βόχας. Οι υπόλοιπες πραγματοποιήθηκαν στο Ζευγολατιό, στην Στιμάγκα και στο Βέλο.

Στο τραγούδι ήταν ο ΄Αρης Σταύρου, στο μπουζούκι ο Τάκης Θεοδώρου, στα πλήκτρα και στην ερμηνεία ορισμένων τραγουδιών ο Γιάνης Παπαχριστοδούλου, στην κιθάρα ο Κώστας Πανουργιάς, στο μπάσο ο Χρήστος Γκανάς και στα κρουστά ο Στέλιος Μένος.

Το ενθουσιώδες χειροκρότημα του κοινού, που τραγουδούσε καθ΄ όλη τη διάρκεια της συναυλίας, εξηγεί την συνέχιση των συναυλιών κατά την χειμερινή περίοδο! Σχετική ενημέρωση θα υπάρξει στα τέλη Σεπτεμβρίου…

Τσέτσι Τσάνκοβ
Φωτογράφος
Ανεξάρτητος Δημοσιογράφος-Φωτορεπόρτερ
Μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Ανταποκριτών Ελληνικού Τύπου Εξωτερικού
www.eaete.gr
tel.6937650867
phototsetsi.gr
email. phototsetsi@gmail.com
facebook.com/phototsetsi

Δημοσίευση: Αυγούστου 30, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΑΦΙΕΡΩΜΑ ΣΤΟΝ ΓΙΑΝΝΗ ΠΑΡΙΟ ΑΠΟ ΤΟΝ ΑΡΗ ΣΤΑΥΡΟΥ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator