ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ

0Η νομαρχιακή του ΣΥΡΙΖΑ Κορινθίας έκανε ανακοίνωση για να μαλώσει όσους ασχολούνται με το επιμελητήριο δηλώνοντας ότι θα το προασπίσει.

Ο ΣΥΡΙΖΑ στην Κορινθία στο επιμελητήριο είναι ανύπαρκτος και δεν έχει την δυνατότητα να κάνει το παραμικρό. Είναι μη υπολογίσιμη δύναμη και μόνο αν κρυφτεί πίσω απο κάποιον Πασόκο θα μπορέσει να εκλεξει κανένα μέλος στο διοικητικό συμβούλιο που και αυτό είναι αμφίβολο.

Κανείς δεν παίρνει στα σοβαρά μία τέτοια παρέμβαση που δεν έχει καμία πρακτική και εκλογική αξία...!

Δημοσίευση: Αυγούστου 31, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΓΕΛΑΝΕ ΚΑΙ ΤΑ ΠΕΖΟΔΡΟΜΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΣΥΡΙΖΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator