ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Να γιατί ο Πνευματικός παραμένει κυρίαρχος του παιχνιδιού!

0



Το αν ένας πολιτικός έχει κλείσει τον κύκλο του ή παραμένει στην πρώτη γραμμή φαίνεται με πολύ απλό τρόπο απο την διατρητικόητα που έχει ο λόγος του και οι παρεμβάσεις του στην κοινωνία.

Ο δήμαρχος Κορινθίων ολοκληρώνει σιγά-σιγά την τρίτη θητεία του και αποδεικνύει ότι έχει πάντα τον πρώτο λόγο στις εξελίξεις.

Ο Αλέκος Πνευματικός, προχθές στα πλαίσια μίας εθιμοτυπικής συνάντησης με τον υποψήφιο πρόεδρο του Επιμελητηρίου Σωτήρη Μουρίκη, έκανε δηλώσεις που αφορούν το επιμελητήριο.

Οι δηλώσεις του όχι μόνο απέδειξαν ότι είναι ο κυριάρχος του πολιτικού παιχνιδιού στην Κόρινθο αλλά και ότι ο ίδιος καθορίζει την ατζέντα των συζητήσεων.

Ακολούθησαν συνεντεύξεις, αναλύσεις και απαντήσεις στις δηλώσεις αυτές του δημάρχου και με αφορμή το αναπτυξιακό συνέδριο, που όλες είχαν ως κύριο θέμα τι είπε ο δήμαρχος.

Πολύ έμπειρος πλέον και παίζοντας με άπειρους αλλά και αρνητές της μάθησης μπορεί να ευκολία να μετατοπίζει κάθε φορά την συζήτηση στο δικό του γήπεδο και να φέρνει το αποτέλεσμα που θέλει.

Και διοικεί και κυβερνά με τον δικό του τρόπο στερώντας απο τις αντιπολιτεύσεις του μέσα και έξω την δυνατότητα να τον οδηγούν σε καθοδική πορεία.

Οσο λοιπόν αυτός βάζει τους όρους του παιχνιδιού είναι και αυτός που έχει τον πρώτο λόγο στα πολιτικά πράγματα.

Στο θέμα του επιμελητηρίου ο κ.Πνευματικός έκανε το αυτονόητο.

Διαπιστώνοντας ότι ο αντίπαλος του έχει μπερδευτεί με υποψηφιότητες απο τον πολιτικό του χώρο, που νομοτελειακά θα τον οδηγήσουν σε αδιέξοδο και ρήξεις ακολούθησε σοφή στρατηγική.

Στην αρχή άφησε να εννοηθεί ότι θα στηρίξει τον κ.Λουζιώτη ως "φερέγγυο φίλο και ικανό" και όταν διαπίστωσε ότι ο κ.Λουζιώτης έγινε εκλεκτός της πλειοψηφίας του συνδυασμού του κ.Νανόπουλου, παρά τις εντάσεις του Μαϊου του 2014, απεχώρησε διακριτικά πριν απο την "έκρηξη" που σημειώθηκε.

Τώρα είναι ελεύθερος σκοπευτής και δημιουργεί ρήγματα στην γραμμή του Βασίλη Νανόπουλου καθημερινά και θα το κάνει μέχρι το τέλος των εκλογών, κερδίζοντας απο αυτή την κατάσταση νέους και δυναμικούς φίλους.

Με έναν απλό τρόμο αντί να έχει φθορά ο ίδιος μεταφέρει το πρόβλημα στον πολιτικό του αντίπαλο.!

Για αυτό και είναι κυρίαρχος.

Γ.Λ.
Δημοσίευση: Αυγούστου 31, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Να γιατί ο Πνευματικός παραμένει κυρίαρχος του παιχνιδιού!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator