Έπιασε και δουλειά σε τουρκική εταιρία πρώην πρόεδρος της Γερμανίας!

0



Ο πρώην πρόεδρος της Γερμανίας Κρίστιαν Βουλφ (παραιτήθηκε το 2012) έπιασε δουλειά σε τουρκική εταιρία ονόματι Yargıcı η οποία δραστηριοποιείται στον τομέα της κλωστοϋφαντουργίας, με αποτέλεσμα να ξεσπάσει σκάνδαλο στη Γερμανία, με το ακροαριστερό Die Linke να δηλώνει, ότι θα προτείνει την ψήφιση νόμου που θα εισαγάγει κανονιστικές ρυθμίσεις στο εισόδημα των πρώην προέδρων!

Η επικεφαλής του γερμανικού κόμματος άσκησε κριτική στον πρώην πρόεδρο για τα ότι εργάζεται πλέον για την τουρκική εταιρία, ζητώντας το εισόδημά του να μειώνει αντίστοιχα τη σύνταξη που λαμβάνει ως πρώην πρόεδρος, δηλαδή να μειώνονται τα χρήματα που λαμβάνει από τους Γερμανούς φορολογουμένους, που ανέρχονται στο διόλου ευκαταφρόνητο ποσό των 236.000 ευρώ ετησίως.

Ο επικεφαλής της Yargıcı, Έρικ Σάαπ, ενημέρωσε ότι ο πρώην πρόεδρος υποστηρίζει νομικά την εταιρία από το 2016 που εισήλθε στη γερμανική αγορά, ενώ ήταν και ένα από τα πρόσωπα που τη βοήθησαν να ξεκινήσει τη δραστηριότητά της στη χώρα.

Με κριτική διάθεση αν και με όχι τόσο μεγάλη σφοδρότητα ήταν και η θέση των Σοσιαλδημοκρατών (SPD), με τον αντιπρόεδρο να δηλώνει στο περιοδικό Bild am Sonntag, ότι οι Ομοσπονδιακοί Πρόεδροι θα πρέπει να αποδέχονται μόνο διορισμό σε τιμητικές θέσεις κα όχι να εργάζονται για τον ιδιωτικό τομέα, από τη στιγμή που τους εξασφαλίζεται μισθός εφ’ όρου ζωής.

Πηγή Defence-Point
Δημοσίευση: Αυγούστου 13, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Έπιασε και δουλειά σε τουρκική εταιρία πρώην πρόεδρος της Γερμανίας!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator