Ανοικτός πόλεμος Κυβέρνησης - ΔΟΛ

0



Διαστάσεις ανοικτού πολέμου παίρνει πλέον η σύγκρουση της κυβέρνησης με τον όμιλο του Βαγγέλη Μαρινάκη, μετά την επίθεση μπαχαλάκηδων στο κτίριο που στέγαζε μέχρι πρότινος τα Νέα και το Βήμα. Φαίνεται ότι και οι δύο πλευρές τραβάνε στα άκρα τη σύγκρουση αυτή η οποία είναι σίγουρο ότι θα ενταθεί τους επόμενους μήνες, ειδικά όταν ξεκινήσουν οι ειδικές εκλογικές καταστάσεις.

Ίσως και για το λόγο αυτό το Μαξίμου βιάζεται να φτιάξει το δικό του μαγαζί μέσω του επιχειρηματία Ιβάν Σαββίδη ώστε ο πόλεμος των δύο να γίνει επί ίσοις όροις.

Σε ό,τι αφορά την επίθεση στα γραφεία της Μιχαλακοπούλου, η κυβέρνηση απάντησε στις αιτιάσεις των Νέων με ένα αν μη τι άλλο περίεργο non paper. Η εφημερίδα ουσιαστικά μιλούσε για κουκουλοφόρους που έχουν την καθοδήγηση της κυβέρνησης, μια κατηγορία βαριά. Αλλά ήρθε το Μαξίμου να… καρφωθεί από μόνο του. Στην άτυπη ενημέρωση γράφει: «Ο Δημοσιογραφικός Οργανισμός Μαρινάκη, με αφορμή μια καταδικαστέα ενέργεια του Ρουβίκωνα ενάντια σε ένα άδειο κτίριο (πρώην γραφεία του ΔΟΛ, άδεια σήμερα), συνεχίζει την προσπάθεια σπίλωσης της κυβέρνησης, με αδιανόητες κατηγορίες –τώρα τη βλέπουν και σε ρόλο… καθοδηγητή! Ούτε μια στοιχειώδη πολιτική ανάλυση δεν μπορούν να κάνουν… Είναι φανερό ότι όταν έχεις μάθει να εκτελείς συμβόλαια δεν έχεις και πολλά περιθώρια για δημοσιογραφία» αναφέρει το Μαξίμου.

Και το ερώτημα που «σηκώνει» πλέον και ο ΔΟΛ είναι ένα: Που ήξερε η κυβέρνηση ότι την επίθεση με λοστούς την έκαναν μέλη του Ρουβίκωνα; Έχει καμιά… άτυπη ενημέρωση από τους κουκουλοφόρους για το που θα χτυπά και πότε;

Κι από την άλλη πώς μιλά για ένα άδειο κτίριο όταν υπάρχουν ακόμη εργαζόμενοι στον Βήμα FM αλλά και άλλοι που δεν έχουν ακόμη φύγει; Δεν θα μπορούσαν να κινδυνεύσουν ζωές από την επίθεση;

Και βεβαίως ερώτημα παραμένει πώς μια σοβαρή κυβέρνηση ευρωπαϊκής χώρας αντί να καταδικάσει απερίφραστα μια τρομοκρατική ενέργεια βγάζει non paper για να επιτεθεί.

Είναι προφανές ότι η επίθεση είναι απλά το φιτίλι που φτάνει μέχρι μια πυριτιδαποθήκη η οποία θα εκραγεί σύντομα. Είναι προφανές ότι στην κυβέρνηση δεν αντέχουν την κριτική που τους ασκούν ειδικά τα Νέα με καθημερινά πρωτοσέλιδα. Και είναι επίσης σίγουρο ότι θα δούμε πολλά ακόμη επεισόδια σ’ αυτή τη μάχη που θα λήξει με θύματα. Ο Μαρινάκης έχει αποφασίσει ξεκάθαρα να συγκρουστεί με τον Τσίπρα και αυτός να απαντήσει.

Θα δούμε πολλούς κουβάδες λάσπης να εκτοξεύονται από τα υπόγεια του Μαξίμου, ειδικά από τη στιγμή που ο Ιβάν θα φτιάξει το συριζαϊκο μαγαζί. Κι επειδή Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ θα μπουν στο κάδρο να δούμε ποιος θα φάει τα περισσότερα… γκολ.

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Αυγούστου 28, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ανοικτός πόλεμος Κυβέρνησης - ΔΟΛ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator