Ο δημοφιλής προπονητής πυγμαχίας του ΠΑΟ Γιάννης Αϊδινιώτης στο Χιλιομόδι με τον πρόεδρο Δημήτρη Μπίτζιο

0Στο Χιλιομόδι βρέθηκε σήμερα ο προπονητής της Πυγμαχίας του Παναθηναϊκού Γιάννης Αϊδινιώτης κατά την περιφορά της εικόνας της Παναγίας της Φανερωμένης !...
Ο κ. Αϊδινιώτης επισκέπτεται το Χιλιομόδι στη γιορτή της Παναγίας για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, αφού τον συνδέει και βαθιά φιλία με τον Πρόεδρο Δημήτρη Μπίτζιο !
Δημοσίευση: Αυγούστου 21, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο δημοφιλής προπονητής πυγμαχίας του ΠΑΟ Γιάννης Αϊδινιώτης στο Χιλιομόδι με τον πρόεδρο Δημήτρη Μπίτζιο"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator