Άψογη η λειτουργία του μηχανισμού του Δήμου Κορινθίων - ΒΙΝΤΕΟ

0
Ο ΔΗΜΑΡΧΟΣ ΣΤΗ ΦΩΤΙΑ ΟΙ ΑΛΛΟΙ ΣΤΑ ΠΛΗΚΤΡΟΛΟΓΙΑ

Άψογη η λειτουργία του μηχανισμού του Δήμου Κορινθίων, τη στιγμή που οι διακεκριμένοι "παράγοντες" της "αντιπολιτεύσεως" κοιμούνταν την siesta της ειρήνης, ή ταλαιπωρούσαν τα δάκτυλά τους γράφοντας ένα ακόμη λιβελογράφημα στο πληκτρολόγιό τους.

Στον αξιακό κώδικα των βάνδαλων του πληκτρολογίου, τα καταμαρτυρούμενα από τις φωτογραφίες συμπεριλαμβάνονται στην κατηγορία «αντιστασιακή δράση μαχητών του φωτός».

Για όλους αυτούς το parakato συστήνει ανεπιφύλακτα ομαδικές συνεδρίες σε ντιβάνια, σε… κυκλική διάταξη, με θέμα: «Εγώ και ο θείος Φρόυντ» !!!

Δημοσίευση: Αυγούστου 21, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Άψογη η λειτουργία του μηχανισμού του Δήμου Κορινθίων - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator