Καράκας – Κορυδαλλός, ένα πούρο (σαν κι αυτά που έμαθε να καπνίζει ο Αλέξης) δρόμος

0



Προσέξτε επικοινωνιακή στρατηγική από το Μαξίμου και από τα παπαγαλάκια, μετά από τις αποκαλύψεις του Βαρουφάκη για τα sms αλλά και το σχέδιο… Βενεζουέλα που προωθούσε ο Τσίπρας και ο Παππάς.

Λένε λοιπόν οι συριζαίοι φωστήρες: «Αυτό που βγαίνει απ’ όσα αποκαλύπτει ο Βαρουφάκης είναι ότι ο Σόιμπλε ήθελε να μας βγάλει από το ευρώ, ο Αλέξης αντιστάθηκε σθεναρά και γι’ αυτό οι κακοί ξένοι μας επέβαλαν τα capital controls».

Βρε συριζόπουλα της συμφοράς. Πείτε μας τι πίνετε και δεν μας δίνετε. Αποκαλύψτε μας πιο είναι πραγματικά το… υλικό που καπνίζετε και φτιάχνεστε. Αν έχετε ανακαλύψει στα Εξάρχεια καλούς μπάφους και γι’ αυτό έχετε ανεξαρτητοποιήσει την περιοχή ώστε να μην πλησιάζουν μπάτσοι, τότε μπράβο σας. Κάνετε καλό κεφάλι.

Αντί να πάνε στο Ειδικό Δικαστήριο και να πουν όλες αυτές τις ανοησίες που τους έρχονται στο κεφάλι, κάθονται στα social media και γράφουν ό,τι τους έρχεται στο μυαλό. Κι έτσι πιστεύουν ότι θα προστατέψουν ένα τσούρμο άχρηστους οι οποίοι από το 2012 και μετά, όταν δηλαδή έγιναν αντιπολίτευση, ετοίμαζαν ένα σχέδιο εξόδου από το ευρώ.

Πείτε μας βρε άθλιοι. Το σχέδιο του Σόιμπλε ήταν αυτό που θα μας πέταγε έξω ή μήπως οι μυστικές συνεννοήσεις με τον Μαδούρο; Έγινε ή όχι ταξίδι του Τσίπρα και του Παππά στη Μόσχα όπου θα συναντούσαν τον μεγάλο σφαγέα της Βενεζουέλας το καλοκαίρι του 2013; Συναντήθηκαν εκεί με τον αντιπρόεδρο της χώρας και του ζήτησαν δύο πράγματα: 1. Φθηνό ή τζάμπα πετρέλαιο και 2. Να μεσολαβήσουν ώστε να βοηθήσει την Ελλάδα η Ρωσία και η Κίνα όταν ο ΣΥΡΙΖΑ θα έβγαζε τη χώρα από το ευρώ;

Εκείνο το ίδιο καλοκαίρι γιατί πήγε ο Παππάς στη Βενεζουέλα μαζί με εκείνο το «φρούτο» τον Κύπριο και μαζί με εκπρόσωπο εταιρείας πετρελαίου; Εκείνο το καλοκαίρι ο Παππάς πέταξε με το ιδιωτικό τζετ κορυφαίου λαμόγιου που εμπλέκεται σε ξέπλυμα χρήματος και άλλα εγκλήματα; Γιατί κρατήθηκε μυστικό και γιατί δεν απαντούν τι έκανε ο… ηθικός Νίκος Παππάς στα ραντεβού εκεί;

Τα πράγματα είναι απλά. Ο Σόιμπλε επειδή είναι πανέξυπνος άνθρωπος και δεν ήθελε να χρεωθεί την έξοδο χώρας από το ευρώ, οδήγησε την κυβέρνηση Σαμαρά σε κατάρρευση. Ήξερε ότι έρχεται ένας αγράμματος με ένα τσούρμο Ταλιμπάν της αριστεράς που θα ήταν θέμα χρόνου να πετάξουν μόνοι τους την Ελλάδα από την ΕΕ. Γι’ αυτό τον στήριξε, γι’ αυτό προωθούσε και η Γερμανία την προσωρινή έξοδο αφού ήξερε ότι στον ΣΥΡΙΖΑ έβλεπαν με καλό μάτι τη δραχμή.

Αντιστάθηκε σθεναρά ο Τσίπρας, λένε οι γλείφτες του. Πόσο σθεναρά άραγε; Αυτός δεν έκλεισε τις τράπεζες με το δημοψήφισμά του; Αυτός δεν έπαθε σοκ όταν το «όχι» πήρε πάνω από 60%; Αυτός δεν πήγε στο Γιούρογκρουπ ξέροντας ότι αν έβγαζε την Ελλάδα από την Ευρώπη απλά δεν θα έβρισκε αεροπλάνο να γυρίσει και θα ζητούσε πολιτικό άσυλο στη Βενεζουέλα; Αυτός δεν υπέγραψε το χειρότερο μνημόνιο όταν κατάλαβε πως ούτε από Μόσχα, ούτε από Πεκίνο θα μπορούσε να περιμένει ένα ευρώ και πως τα Βενεζουελάνικα νούμερα ήταν πιο νούμερα κι από την αριστερά στην Ελλάδα;

Και για να πούμε την αλήθεια. Ο Βενιζέλος ήταν αυτός που είχε απορρίψει μετά βδελυγμίας ένα time out της Ελλάδας από την ΕΕ με αντάλλαγμα καμιά 50αριά δις ευρώ. Ο αριστερός Τσίπρας όχι μόνο δεν το απέρριπτε αλλά το συζητούσε κιόλας.

Οι αποκαλύψεις δεν σταματούν εδώ. Θα κυνηγούν οι Ερινύες τους ψεύτες μέχρι να πεθάνουν και θα πολλαπλασιάζονται όσο αποκαλύπτονται κι άλλα για τη δράση αυτών των αριστερών τρελών. Όσο κι αν προσπαθούν οι παπαγάλοι να το παίξουν ήρωες και πατριώτες δεν είναι παρά ένα τσούρμο ανόητοι που τρώνε σανό αμάσητο.

Και στο κάτω – κάτω θα πρέπει να γνωρίζουν: Καράκας – Κορυδαλλός, ένα πούρο (σαν κι αυτά που έμαθε να καπνίζει ο Αλέξης) δρόμος.

Δημοσίευση: Αυγούστου 03, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Καράκας – Κορυδαλλός, ένα πούρο (σαν κι αυτά που έμαθε να καπνίζει ο Αλέξης) δρόμος"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator