ΜΟΝΗ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ: Έβαλε τέλος στη ζωή της 50χρονη στο Χιλιομόδι - ΒΙΝΤΕΟ

0Ζούσε ολομόναχη με πολύ σοβαρά προβλήματα υγείας και ακρωτηριασμένο πόδι χωρίς καμία φροντίδα από κανέναν στο Χιλιομόδι Κορινθίας.

Με προσωπική παρέμβαση από τον πρόεδρο του Χιλιομοδίου Δημήτρη Μπίτζιο (δείτε εδώ), αλλά και απλούς πολίτες (δείτε εδώ) είχε τα λίγα απαραίτητα που χρειαζόταν αλλά και το προσωπικό ενδιαφέρον του Δημάρχου Κορινθίων Αλέκου Πνευματικού όπου μέσα από το πρόγραμμα του Δήμου "Βοήθεια στο Σπίτι" προσέφερε καθημερινά φαγητό.

Δεν ήταν όμως αρκετό...  

ΜΟΝΗ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ σήμερα η γυναίκα αυτή έθεσε τέλος στην ζωή της σκορπώντας θλίψη σε όλο χωριό.

Το Mάρτιο του 2016 είχε μιλήσει στην κάμερα του SUPERTV για το "γολγοθά της" και με ευγένεια ψυχής ευχαριστούσε όσους της συμπαραστάθηκαν.

Δημοσίευση: Αυγούστου 13, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΜΟΝΗ ΚΑΙ ΞΕΧΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ: Έβαλε τέλος στη ζωή της 50χρονη στο Χιλιομόδι - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator