Κουτσομύτης: «Tο έγκλημα που φέρει φαρδιά-πλατιά την υπογραφή Καραμανλή-Παπαθανασίου χωρίς να αμφισβητείται από κανέναν»

1



Μια ενδιαφέρουσα και κρίσιμη «λεπτομέρεια» θυμίζει σε ανάρτησή του ο δημοσιογράφος Γιάννης Κουτσομύτης σχετικά με την σημερινή εξοδο της Ελλάδας  από τη Διαδικασία Υπερβολικού Ελλείμματος της Ευρωπαϊκής Ένωσης και τις ευθύνες της κυβερνησης Καραμανλή.

Αναφέρει σχετικά ο γνωστός και έγκυρος δημοσιογράφος:

«Στις 4:30μμ ο Επίτροπος Μοσκοβισί θα ανακοινώσει την έξοδο της Ελλάδας μετά από 8 χρόνια από τη Διαδικασία Υπερβολικού Ελλείμματος της Ευρωπαϊκής Ένωσης.

Θα τα πούμε με λεπτομέρειες αργότερα για αυτό το ζήτημα, αλλά για να έχετε μια εικόνα της υπόθεσης καλό είναι να γνωρίζετε ότι στη διαδικασία αυτή μπήκαμε την Άνοιξη του 2009 επί πρωθυπουργίας Καραμανλή και με Υπουργό Οικονομικών τον Παπαθανασίου, επειδή η Ελλάδα είχε ξεπεράσει τα όρια του Συμφώνου Σταθερότητας, αφού η Κομισιόν θεωρούσε ότι η χώρα είχε έλλειμμα το 2007 3,5% και το 2008 4,4%.

Μετά από ενάμιση χρόνο μάθαμε ότι τελικά το έλλειμμα του 2007 ήταν 6,4% και όχι 3,5% όπως έλεγαν τα Greek statistics του μακαρίτη Κοντοπυράκη και το έλλειμμα του 2008 ήταν τελικά 9,4% (!) και όχι 4,4% όπως έλεγε στην Κομισιόν ο Παπαθανασίου.

Αυτά τα στοιχεία δεν έχουν καμία σχέση με τη διένεξη για το υποτιθέμενο φούσκωμα των στοιχείων του 2009 από τον Ανδρέα Γεωργίου.

Αυτό το έγκλημα φέρει φαρδιά-πλατιά την υπογραφή Καραμανλή-Παπαθανασίου χωρίς να αμφισβητείται από κανέναν.»
Δημοσίευση: Ιουλίου 12, 2017

1 Σχόλια για την ανάρτηση: "Κουτσομύτης: «Tο έγκλημα που φέρει φαρδιά-πλατιά την υπογραφή Καραμανλή-Παπαθανασίου χωρίς να αμφισβητείται από κανέναν»"
KON MAR είπε...

Για να διαμορφώσουμε όμως πλήρη και σωστή άποψη,θα έπρεπε ο Κος Γιάννης Κουτσομύτης να μας παρέθετε και κατάσταση των αντίστοιχων ελλειμμάτων και άλλων χωρών της ΕΕ ή της Ευροζώνης...
Επίσης,πότε ακριβώς ανακοίνωσε η Κομισιόν τα αναθεωρημένα στοιχεία του ελλείμματος-και χρέους και εξέλιξης του ΑΕΠ.-Μήπως με την (αφανή) καθοδήγηση τπυ Κου Ανδρέα Γεωργίου,του ΓΑΠ ή όσων κρύπτονταν στην σκιά τους;-Γιατί άλλο το δεν τα αμφισβητεί ο ίδιος και άλλο ότι είναι γενικώς αδιαμφισβήτητα...!


12 Ιουλίου 2017 στις 5:45 μ.μ.

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator