Οι Molimo στη σκηνή του Ziria Music Festival 2017

0Δεν θα τους βρείτε στα social media, στο fb ή στο instagram, δεν απαντανε σε emails και τέτοια. Υπάρχουν μερικά βιντεο στο youtube αλλά όσοι τους έχουν δει live είναι εκατομμύρια.., στις δεκάδες χιλιάδες ώρες που έχουν παίξει στο δρόμο Μπορεί να τους βρει κανείς κάθε μέρα στο πόστο τους στην Πλάκα, γιατί μπορεί η μουσική τους να έχει τις ρίζες της στο Κονγκό, αλλά εκείνοι έχουν ριζώσει στην Αθήνα.
Είναι οι φανταστικοί Molimo, ο Φίλο και ο Ότις, που από τους δρόμους της Πλάκας θα έρθουν στο βουνό μας για να ανέβουν στη μεγάλη μας σκηνή, όπως τους αξίζει! Μαζί τους θα ταξιδέψουμε στο Κονγκό, στο Μάλι, στη Νιγηρία και θα χορέψουμε με τους φανταστικούς ρυθμούς και τα χορευτικά μουσικά μοτίβα τους!

25 Αυγούστου στις 18:00 Molimo @Ziria 2017

Ευχαριστούμε τον Axios Zafeirakos για την παραγωγή που έκανε στο δεύτερο δίσκο τους και μας έφερε πιο κοντά στη μουσική τους και για τη διάθεση και τη βοήθεια για την εμφάνισή τους στη Ζήρεια!
https://youtu.be/2EyYnuh-9-o

#Ziriafestival #Ziria2017 #Molimo

Δημοσίευση: Ιουλίου 01, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Οι Molimo στη σκηνή του Ziria Music Festival 2017"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator