H «αποστομωτική» απάντηση της Κατερίνας Παναγοπούλου στον υιό Κουφοντίνα για τη συνέντευξη Κ. Μπακογιάννη!

0



Με μια προκλητική ανάρτηση επέλεξε να απαντήσει ο γιος του Δημήτρη Κουφοντίνα, Έκτορας, σε όσα είπε πρόσφατα σε συνέντευξή του στην Athens Voice, ο Κώστας Μπακογιάννης, ότι θα ήθελε ο γιος του να μπορέσει κάποια στιγμή να καθίσει στο ίδιο τραπέζι με τον εγγονό του Κουφοντίνα.

Ειδικότερα, ο Έκτορας Κουφοντίνας έγραψε στο προφίλ του στο Facebook:

«Κώστα αν ο γιος μου καθόταν στο ίδιο τραπέζι με τον γιο σου θα τον είχα αποκληρώσει πρώτα εγώ. Κενά και υποκριτικά ευχολόγια, την στιγμή που αυτή η οικογένεια παρεμβαίνει στην «δικαιοσύνη» δηλώνοντας ευθαρσώς: «Κανένας νόμος δεν θα βγάλει έξω τον Κουφοντίνα». Αυτά επί της βεντέτας. Πολιτικά μιλώντας, θα μας χωρίζει πάντα ούτως ή άλλως η άβυσσος των ταξικών μας θέσεων. Διδαχθείτε τουλάχιστον όμως λιγάκι τακτ από τους παραδοσιακούς εσωκομματικούς σας αντιπάλους».

Κατ. Παναγοπούλου: «Κάθε άλλο παρά υποκριτικά ευχολόγια»

Η έγκριτη δημοσιογράφος του Star και της Αthensvoice, για λογαριασμό της οποίας πήρε τη συνέντευξη η Κατερίνα Παναγοπούλου, πήρε θέση μετά το σχόλιο του υιού Κουφοντίνα και «έβαλε τα πράγματα στη θέση τους», αναφέροντας μέσα από τον προσωπικό της λογαριασμό στο facebook:

«Επειδή αυτή τη συνέντευξη την πήρα εγώ από τον Κώστα Μπακογιάννη θέλω να πω τα εξής:

1) Η απάντηση ήταν στο ερώτημα «σας έχει φύγει η οργή;» και όπως μπορείτε να δείτε στο link δεν είναι μόνο αυτή ατάκα, αλλά ολόκληρο σκεπτικό που κάθε άλλο παρά αποτελεί «υποκριτικά ευχολόγια» όπως έγραψε ο Ε.Κουφοντίνας.

2) Διαβεβαιώνω ότι ήταν μία ειλικρινής κουβέντα διότι μου την είπε μόλις είχα κλείσει το rec κι ενώ συνεχίζαμε τη συζήτηση. ΦΥΣΙΚΑ ζήτησα την έγκρισή του για να την βάλω και η απάντησή ήρθε αυθόρμητα «μα ό,τι λέω το πιστεύω, φυσικά μπορείς να τη βάλεις»

3)Στην ουσία τώρα, δεν μπορεί κανείς να μη θαυμάσει το μεγαλείο ψυχής που θέλει αυτή η ατάκα, όταν φέρνει στο νου του την εικόνα του 11χρονου αγοριού με τα μεγάλα γυαλιά που σπάραζε στο κλάμα στην κηδεία του Π. Μπακογιάννη. Και να μην κάνει συγκρίσεις με διακηρύξεις μίσους που προδικάζεται ότι οφείλουν να νιώθουν ακόμα και αγέννητα παιδιά».

Δημοσίευση: Ιουλίου 24, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "H «αποστομωτική» απάντηση της Κατερίνας Παναγοπούλου στον υιό Κουφοντίνα για τη συνέντευξη Κ. Μπακογιάννη!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator