"ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΑΝΑΔΡΟΜΕΣ": Ευχαριστούμε το ΚΕΠΑΠ του Δήμου Κορινθίων για τη φιλοξενία

0Το ΚΕΠΑΠ του Δήμου Κορινθίων, όπως ξέρει πάντα να είναι εξαιρετικός οικοδεσπότης στις εκδηλώσεις που οργανώνει για τους συμπολίτες.
Χτες βράδυ 26 Ιουλίου, κυριολεκτικά "δημιούργησε" τις προυποθέσεις για μια βραδιά γεμάτη ενέργεια και αγαπημένα ΡΟΚ τραγούδια .
Οι ΑΝΑΔΡΟΜΕΣ, απο καρδιάς σας ευχαριστούν, εύχονται καλή δύναμη!
Η επιτυχία στις υπόλοιπες των εκδηλώσεων, με τέτοιο ΤΕΑΜ (Τονια Τζαναβαρα, Φάλια Παπαγιαννοπούλου & Co) είναι παραπάνω απο εξασφαλισμένη!
Παιδιά, ευχαριστούμε για τη φιλοξενία!

Σωκράτης Λελέκος
Δημοσίευση: Ιουλίου 27, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: ""ΜΟΥΣΙΚΕΣ ΑΝΑΔΡΟΜΕΣ": Ευχαριστούμε το ΚΕΠΑΠ του Δήμου Κορινθίων για τη φιλοξενία"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator