ΛμΕΑ (λαός με ειδικές ανάγκες)...

0


Γράφει ο Κώστας Μαντατοφόρος

Και μέσα στην τούρλα του χαμού, ανάμεσα σε πρόστιμα, αυτοκτονίες,ανασφάλιστα αυτοκίνητα, προθεσμίες εφορίας που εκπνέουν, εκκαθαριστικά, ΜΚΟ διαπλεκόμενων καναλαρχών που κάνουν συναυλίες για να θρέψουν τάχα τους πεινασμένους, καύσωνες, και έναν μ@λάκα που παίζει ρακέτες στην Κουρούτα, νάσου και το "πολιτιστικό" νέο:

Στα πλαίσια των προαπαιτούμενων για την εκταμίευση της προχθεσινής δόσης δανεικών για να πληρωθούν προηγούμενα τοκογλυφικά δάνεια, αναγορεύτηκε επίτιμος διδάκτορας της νομικής σχολής του ΑΠΘ ο πρόεδρος της Κομισιόν και πάντων των ευρωπαϊκών "εταίρων", Ιωάννης Κλαύδιος Γιούνκερ.
Ο ίδιος έχει κηρυχθεί εδώ και χρόνια και επίτιμος δικτάτορας της υπόλοιπης Ελλάδας.

Η σεμνή και κατάπτυστη τελετή διενεργήθηκε εν μέσω δρακόντειων μέτρων ασφάλειας, όπως αρμόζει σε κάθε δικτάτορα, προκειμένου να αποφευχθούν τυχόν αυθόρμητες και υπερβολικές εκδηλώσεις χαράς και αγάπης, στον άνθρωπο που στα μάτια πολλών αντιπροσωπεύει όλη την μαφιόζικη νοοτροπία και πρακτική της μεγαλύτερης τρομοκρατικής οργάνωσης στον κόσμο, την Ευρωπαϊκή "'Ένωση".

Αυτήν που ξεκίνησε πριν μερικές δεκαετίες ως εμπορικό τραστ, ένα άλλο είδος Χανσεατικής Ένωσης (που σκοπό είχε να επιβάλλει μονοπώλιο στο εμπόριο της Βαλτικής, υποχρεώνοντας τους τοπικούς εμπόρους να συναλλάσσονται μόνο μαζί της) και κατέληξε στις μέρες μας σαν πανίσχυρος μηχανισμός τρομοκράτησης, χειραγώγησης, και εν τέλει καταδυνάστευσης των ευρωπαϊκών λαών, προς όφελος των τραπεζών και των μεγάλων εταιρειών.

Ένα από τα αξιωματικά καθάρματα της μαφιόζικής αυτής "Ένωσης" τίμησε ο "πνευματικός" κόσμος της χώρας, επιδεικνύοντας ταυτόχρονα η αριστερή νεοφιλελεύθερη κυβέρνηση την ισχύ του κατασταλτικού της μηχανισμού και την βούλησή της να τον εξαπολύσει εναντίον του λαού προκειμένου να προστατεύσει, στο πρόσωπο του "επίτιμου" Γιούνκερ, το σύστημα, τα μνημόνια, την προδοσία.

Εμάς όμως δεν μας αφορούν όλα αυτά, αφού έχουμε ξεχυθεί στις παραλίες για τον θεσμό των "μπάνιων του λαού".

Το σύστημα όμως δεν λιάζεται. Βυσσοδομεί, προετοιμάζεται,"ξεπλένει" εαυτούς και αλλήλους.
Ετοιμάζει τον δικό του θεσμό:
Το γ@@@σι του λαού!...

Πηγή "Ουδέν Σχόλιον"
Δημοσίευση: Ιουλίου 23, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΛμΕΑ (λαός με ειδικές ανάγκες)..."

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator