ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΛΙΟΣ: ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΣΟΥΧΤΡΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΟΥΤΕ Η ΥΠΕΡΑΛΙΕΥΣΗ ΟΥΤΕ Η ΡΥΠΑΝΣΗ

0Επειδή έχω ακούσει το ένα και το άλλο και από μη ειδικούς για τις Τσούχτρες στον Κορινθιακό Μετα απο τηλεφωνική επικοινωνία με την Ελένη Μήλιου M.Sc, Ph.D. Αναπληρώτρια Καθηγήτρια Εργαστήριο Εφηρμοσμένης Υδροβιολογίας. Τμήμα Επιστήμης Ζωικής Παραγωγής και Υδατοκαλλιεργειών να σας πω ότι το φαινόμενο είναι καθαρά φαινόμενο περιβαλλοντικό και έχει σχέση με την περίοδο αναπαραγωγής την αύξηση του πλαγκτόν λόγω σημαντικής αύξησης της θερμοκρασίας των νερών και άλλων βιολογικών παραγόντων στον κύκλο ζωής της Τσούχτρας ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΟΥΤΕ Η ΥΠΕΡΑΛΙΕΥΣΗ ΟΥΤΕ Η ΡΥΠΑΝΣΗ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΣΟΥΜΕ ΟΤΙ ΟΙ ΜΕΤΡΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΘΑΛΑΣΣΙΩΝ ΥΔΑΤΩΝ ΚΑΤΑ ΤΟ ΜΗΝΑ ΙΟΥΝΙΟ (ΟΙ ΟΠΟΙΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΝΕΡΤΗΜΈΝΕΣ ΚΑΙ ΣΤΟ SITE ΤΗΣ ΑΠΔ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ ΔΥΤΙΚΗΣ ΕΛΛΑΔΑΣ ΚΑΙ ΙΟΝΙΟΥ ΕΙΝΑΙ ΕΝΤΟΣ ΤΩΝ ΦΥΣΙΟΛΟΓΙΚΩΝ ΟΡΙΩΝ )

ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΛΙΟΣ
MSc MHXANIKOS
ΔΝΤΗΣ ΔΝΣΗΣ ΥΔΑΤΩΝ ΠΕΛΟΠΟΝΝΗΣΟΥ
Υποψήφιος Διδάκτορας Ε.Κ.Π.Α.
Δημοσίευση: Ιουλίου 12, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΔΗΜΗΤΡΗΣ ΜΗΛΙΟΣ: ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΣΟΥΧΤΡΕΣ ΣΤΟΝ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΟ ΔΕΝ ΠΑΙΖΕΙ ΡΟΛΟ ΟΥΤΕ Η ΥΠΕΡΑΛΙΕΥΣΗ ΟΥΤΕ Η ΡΥΠΑΝΣΗ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator