Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Κορίνθου: Κάποιος πρέπει να πάρει το θάρρος να δώσει εξηγήσεις

0



H Εκτίμηση μου για τους Εθελοντές του Ερυθρού Σταυρού, τους «Σαμαρείτες» είναι απεριόριστη , επειδή αυτοί οι άνθρωποι , είναι άψογα καταρτισμένοι και μπορούν να διαχειριστούν με επάρκεια κρίσεις και όλες τις φορές προστρέχουν επικουρικά σε βοήθεια του Κρατικού Μηχανισμού , με εξαιρετικά αποτελέσματα. 

Θα ήθελα να διατυπώσω παρά ταύτα, μία απορία και θα ήμουν ευγνώμων αν μου απαντιόταν με σαφήνεια.

Έπεσε το μάτι μου στην ανακοίνωση που αφορούσε την Υγειονομική Κάλυψη των συναυλιών του εξαιρετικού Φίλιππου Πλιάτσικα και της Νατάσας Μποφίλιου σε Λουτράκι και Green Theater . Αν δεν έχω κάνει λάθος , ο χαρακτήρας των πιο πάνω συναυλιών , δεν ήταν φιλανθρωπικός, οι προβεβλημένοι καλλιτέχνες , λογικά θα πήραν τις αμοιβές τους που προέκυψαν από τα συμβόλαια που υπέγραψαν με τους διοργανωτές! 

Αν δεν έχω κάνει σοβαρό λάθος, το όλο σχετικά με τις εκδηλώσεις αυτές αφορούσε μια επαγγελματική συνεργασία επιχειρηματιών – καλλιτεχνών. Μπορώ να δεχθώ ότι οι Εθελοντές το Ε.Ε.Σ. προσκλήθηκαν και παρευρέθηκαν επειδή θα συνέρεε κόσμος , με ότι η κοσμοσυρροή επισύρει. 

Θα ανταποκρίνονταν θεωρητικά οι Εθελοντές και σε κάθε κάλεσμα μεγάλων BAR και CLUB αν τους ζητείτο εθελοντικά με δεδομένη τη μεγάλη προσέλευση κόσμου και τα επακόλουθά της;;;




Δημοσίευση: Ιουλίου 12, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: " Σώμα Εθελοντών Σαμαρειτών, Διασωστών και Ναυαγοσωστών Κορίνθου: Κάποιος πρέπει να πάρει το θάρρος να δώσει εξηγήσεις"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator