ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Δεν ξέρω ποιός είναι, μπορώ όμως να φανταστώ τι προσόντα απαιτούνται...

0



Δεν μπορώ να φανταστώ διόλου ποιος μπορεί να είναι, μπορώ όμως να φανταστώ τι «προσόντα» θα έπρεπε να ¨κουβαλάει», για να είναι «επαρκής» για μια τόσο σπουδαία δουλειά.

Λοιπόν, έχουμε και λέμε: Ένας άνθρωπος του πολιτισμού κιόλας, για να θεωρείται αρκετά μεγάλος πρέπει πρώτα απ` όλα να είναι ευρείας αποδοχής! Αυτό είναι το Νο1 τεκμήριο.

Ο άνθρωπος αυτός συνάμα πρέπει, να είναι πολυσχιδής προσωπικότητα και όλοι να λένε για το αδιαμφισβήτητο ταλέντο του, έτσι ώστε να μπορεί να κινείται με άνεση σε πολλούς χώρους .

ΠΡΕΠΕΙ αυτός ο άνθρωπος να έχει καταφέρει να είναι αγαπητός από τους πολιτικούς παράγοντες της περιοχής του, ανεξάρτητα από την εποχή , στηριζόμενος στο «ταλέντο» του να «γοητεύει» τους κατάλληλους ανθρώπους στην κατάλληλη θέση. Πρέπει το δίχως άλλο να έχει την ικανότητα , το στομάχι και την ευστροφία , να αλλάζει ρόλους, διάθεση, πλευρές, ιδεολογίες, χρώματα , συνεργάτες, ακόμη και… εποχές με ευκολία ! Για να χρησιμοποιήσω παραδείγματα από το ζωικό βασίλειο , σαν Σουπιά, σαν Χαμαιλέων , σαν… φίδι τα πουκάμισα ,όταν έρθει η ώρα η σωστή. Πρέπει τέλος να είναι από τη φύση του σε θέση, να υποδυθεί και τον βοσκό και το τσοπανόσκυλο αλλά κι αν χρειαστεί να αποδείξει τη σπουδαιότητα του… ακόμη και τον Λύκο, ανάλογα με την περίσταση!

Επειδή… και ο «Άγιος» φοβέρα θέλει… θα πρέπει να είναι σε θέση, με θαυμαστή ευκολία να είναι και αρχηγός στους Προσκόπους με τη χάρη της Α.Μ.του Βασιλέως αλλά… βέβαια, με την ίδια ελαφρότητα το πρωτοπαλήκαρο των Άλκιμων « τη βοηθεία της χάρης του ΦιλοΧρίστου ημών Στρατού»… αλλά και να πείσει διατεινόμενος ότι όλα αυτά τα έκαμε επειδή ήθελε να σταθεί στο πλευρό των αριστερών φοιτητών του Πολυτεχνείου … χωρίς να κινήσει υποψίες για το αριστερό του «μπακ-γκράουντ» και την πρωαιώνια πίστη του στο ΚΚΕ….

Δημοσίευση: Ιουλίου 30, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Δεν ξέρω ποιός είναι, μπορώ όμως να φανταστώ τι προσόντα απαιτούνται..."

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator