Στην Ελλάδα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στο κέντρο της Αθήνας κουκουλοφόροι δέρνουν τουρίστες επειδή ψώνιζαν Κυριακή - ΒΙΝΤΕΟ

0



Με αίματα στο πρόσωπο, ο Ελληνοαυστραλός δηλώνει κατηγορηματικά: Δεν ξανάρχομαι στην Ελλάδα.
Ξυλοδαρμό από κουκουλοφόρους, μετά την έξοδο του από κατάστημα στο κέντρο της Αθήνας, καταγγέλλει τουρίστας.
Ο Ελληνοαυστραλός με αίματα στο πρόσωπο και στο σώμα ζητά τη βοήθεια της αστυνομίας, μέρα-μεσημέρι στην Ερμού, καταγγέλλοντας πως του επιτέθηκε ομάδα κουκουλοφόρων επειδή μπήκε σε κατάστημα και ψώνισε.
«Περπατούσα με την οικογένειά μου, πέρασαν κοντά μου και χτύπησαν με γροθιές, χωρίς λόγο. Δεν τους είπα τίποτα, δεν τους ήξερα»

Το απίστευτο περιστατικό συνέβη μετά το τέλος της πορείας συνδικαλιστών και εργαζομένων κατά της κυριακάτικης λειτουργίας των καταστημάτων, μπροστά στα μάτια της συζύγου, της μικρής του κόρης και της πεθεράς του.

«Απλώς περπατούσαμε και οι τέσσερις σαν να μην συμβαίνει τίποτα, όταν ξαφνικά γύρισαν και χτύπησαν τον σύζυγό μου. Παντού αίμα, η κόρη μου έκλαιγε, λιποθύμησε, προσπάθησα να τον τραβήξω μακριά, αλλά δεν τους ενδιέφερε, έσπρωξαν τη μητέρα μου, εμένα, το παιδί. Σοβαρά τώρα; Τι ζώα είναι αυτά; Δεν μπορεί να συνέβη αυτό... Δεν γίνεται να συμβαίνουν αυτά», δηλώνει η σύζυγος του θύματος.
«Είμαστε τουρίστες, επιστρέφουμε αύριο στην Αυστραλία. Ηρθαμε εδώ, ξοδέψαμε τα χρήματά μας για την οικονομία σας. Και να μας χτυπήσουν; Δεν θα έρθω ποτέ ξανά, αυτό είναι σίγουρο», τονίζει.

Δείτε το βίντεο με την μαρτυρία του Ελληνοαυστραλού τουρίστα:

Δημοσίευση: Ιουλίου 16, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Στην Ελλάδα των ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ στο κέντρο της Αθήνας κουκουλοφόροι δέρνουν τουρίστες επειδή ψώνιζαν Κυριακή - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator