Η "ΚΟΡΙΝΘΟΣ '06" ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ

0Αναμνηστικές πλακέτες έδωσε ο πρόεδρος Δημήτρης Μπινιάρης στους κκ.Πνευματικό και Οικονόμου για την βοήθειά τους στο 1ο τουρνουά Πόδο-Tennis που πραγματοποιήθηκε στις 13-14 και 15 Ιουλίου στο σημείο Φλοίσβος-Άγαλμα Πήγασου και για πρώτη φορά στην περιοχή της Κορινθίας. Ένα αθλητικό event που αποτέλεσε πόλο έλξης για τον αθλητικό κόσμο της Κορινθίας και όχι μόνο.
Δημοσίευση: Ιουλίου 16, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η "ΚΟΡΙΝΘΟΣ '06" ΤΙΜΗΣΕ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΡΟΕΔΡΟ ΤΟΥ ΚΕΝΤΡΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ-ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator