ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Η γυναίκα του Καίσαρα πρέπει να φαίνεται τίμια... (με κάθε τίμημα;)

0



Συγχαρητήρια από εδώ στον Βασίλη Πανταζή  κι αυτό επειδή μόνος μεταξύ όλων, διέκρινε αυτό που για δεκαετίες μας ξέφευγε!
Όλες οι εκδηλώσεις στην πόλη από τη γιορτή του Σταφυλιού του `60, τα φεστιβάλ κάθε λογής, καμπάνιες, συγκεντρώσεις, οτιδήποτε μέχρι σήμερα… όλα γίνονταν στον Φλοίσβο μόνο και μόνο για να εξυπηρετηθούν συγκεκριμένοι επιχειρηματίες, κι εμείς δεν το είχαμε πάρει χαμπάρι…!!!
Αλήθεια, γκρεμίστηκε ένας ολόκληρος κόσμος μέσα μου… !!!
Εάν είναι έτσι τα πράγματα, τότε όταν ο κ.Πανταζής έλθει σε θέση να επιλέγει τον τόπο διεξαγωγής εκδηλώσεων, τότε ο εξοπλισμός, οι υποδομές αλλά και ο κόσμος θα φτάνουν στους προεπιλεγμένους τόπους : κορυφές βουνών, ερημικές παραλίες, ξερονήσια, με Σινούκ , C130 και αρματαγωγά!
Έτσι... η γυναίκα του Καίσαρα, θα φαίνεται και τίμια!



...και για του λόγου το αληθές δείτε φωτογραφίες από το αρχείο του Γιαννης Μινα Μπουφη από εκδηλώσεις στον Φλοίσβο της Κορίνθου τέλη του '50 με αρχές του '60 περίπου:


Δημοσίευση: Ιουλίου 28, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ: Η γυναίκα του Καίσαρα πρέπει να φαίνεται τίμια... (με κάθε τίμημα;)"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator