Ο Γρηγοράκος άφησε υπόνοιες για το… άγνωστο επώνυμο της Ηριάννας - ΒΙΝΤΕΟ

0



Στη φυλακισμένη Ηριάννα Β. Λ., στο όνομα της οποίας ορισμένοι τα έσπασαν στην Ερμού τη Δευτέρα το βράδυ, αναφέρθηκε μεταξύ άλλων ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης Λεωνίδας Γρηγοράκος.

Ο βουλευτής της Δημοκρατικής Συμπαράταξης στην εκπομπή στον ΣΚΑΪ  με την Άννα Μπουσδούκου εξέφρασε τις υποψίες του ότι κάτι κρύβει το όνομα που δεν δίνεται στη δημοσιότητα.

«Η κυρία έχει καταδικαστεί, θέλω να ξέρω το όνομά της, έχει δικαίωμα να πάει σε όλους τους βαθμούς δικαστηρίων να πάει να αθωωθεί, εγώ είμαι μαζί της, όμως η όλη κατάσταση με τα επεισόδια που γίνονται στο όνομά της την αδικούν», είπε αρχικά ο ίδιος και συνέχισε: «Εγώ θα ήθελα το όνομά της, όπως όλων των άλλων, να δημοσιευτεί, θέλω να ξέρω το όνομά της, θέλω να μη μου αφήνουν ίχνη να σκεφτώ οτιδήποτε άλλο, μπορεί να μου κάνει συνειρμούς….».

«Αν το όνομά της ήταν Παπανδρέου, Γεννηματά, Καραμανλή θα το ξέραμε;», διερωτήθηκε ο κ. Γρηγοράκος, αφήνοντας υπόνοιες για σχέση της Ηριάννας με τον πολιτικό κόσμο(;).


Δημοσίευση: Ιουλίου 20, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Γρηγοράκος άφησε υπόνοιες για το… άγνωστο επώνυμο της Ηριάννας - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator