Γιατί ο Καμπόσος απειλεί να τινάξει στον αέρα την Πελοπόννησο; - ΒΙΝΤΕΟ

0Ενα τεράστιο Πολιτικό, Οικονομικό και Ηθικό θέμα έχει προκύψει τις τελευταίες ημέρες στην Πελοπόννησο και απειλεί να τινάξει στον αέρα όλο το περιφερειακό σύστημα.

Ο δήμαρχος Αργους έκανε διαγωνισμό για την ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ διαχείριση των απορριμάτων του Αργους. Στον διαγωνσιμό πήγαν πολλές εταιρείες και κατάφερε να πάρει προσφορά με 29,45 ευρώ τον τόνο...

Την ίδια στιγμή ο Περιφερειάρχης τρέχει διεθνή διαγωνισμό τον οποίο έχει πάρει η ΤΕΡΝΑ με την ίδια (προσέξτε) διαχείριση απορριμάτων με 100 και πλέον ευρώ τον τόνο.

Αν έχει δίκιο ο κ.Καμπόσος που πάνε τα 60 ευρώ ανα τόνο;

Οταν μιλάμε για 150.000 τόνους σκουπίδια τον χρόνο που θα πάνε αυτά τα απίστευτυα εκατομμύρια;

Απο την πλευρά της Περιφέρειας υπάρχει απόλυτη σιγή.

Κανείς δεν παίρνει θέση για το θέμα που έχει προκύψει και απειλεί να τινάξει στον αέρα όλο το περιφερειακό σύστημα αλλά και την κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ που ευλόγησε και προχωρά τον διαγωνισμό του Τατούλη με την ΤΕΡΝΑ..!

Δείτε τις δηλώσεις Καμπόσου και θα καταλάβετε τι ακριβώς συμβαίνει:


Ο δήμαρχος του Αργους είναι αναλυτικός και όσο δεν υπάρχει η επίσημη θέση του κ.Τατούλη αιωρείται πάνω απο την Πελοπόννησο ένα πέπλο μεγάλου σκανδάλου, που δεν μπορεί να συγκαληφθεί ή να περάσει στα μουλωχτά...!

Το θέμα αυτό μόλις άνοιξε και θα έχει δραματική συνέχεια...!

Δημοσίευση: Ιουλίου 25, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Γιατί ο Καμπόσος απειλεί να τινάξει στον αέρα την Πελοπόννησο; - ΒΙΝΤΕΟ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών. Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 

ΕΛΛΑΔΑ

ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΣ

ΥΓΕΙΑ

ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝ

ΚΟΣΜΟΣ

ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ

ΤΕΧΝΟΛΟΓΙΑ

ΑΡΧΕΙΟ

ΠΟΛΙΤΙΚΗ

ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ

ΑΥΤΟΚΙΝΗΣΗ

ΠΑΡΑΞΕΝΑ

ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator