ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΥΡΩ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ '06 ΘΑ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ...!

0Η φετινή χρονιά είναι διαφορετική σε όλα για την ομάδα μας. Η απόφαση μας να είναι ΟΛΑ ΚΟΡΙΝΘΙΑΚΑ, προχωρά με εντυπωσιακά βήματα.

Μας έχει εκπλήξει η ανταπόκριση, των αθλητών, των επιχειρήσεων, των κοινωνικών παραγόντων αλλά και των φιλάθλων.

Η Κόρινθος δεν είναι μόνο το αγωνιστικό τμήμα. Είναι η διοίκηση, οι φίλοι της, οι Ακαδημίες της ομάδας με τα εκατοντάδες παιδιά, είναι η καθημερινές μας παρεμβάσεις στην κοινωνία.

Οπως είχαμε υποσχεθεί και το τελαυταίο ευρώ που δαπανούμε για την ομάδα θα πέφτει ΜΟΝΟ ΣΤΗΝ ΤΟΠΙΚΗ ΑΓΟΡΑ.

Οι Κορινθιακές επιχειρήσεις είναι εξαιρετικά ποιοτικές και μπορούν να καλύψουν όλες μας τις ανάγκες./

Η ομάδα διευρύνει τον κύκλο των συνεργασιών της με επιχειρήσεις απο την Κόρινθο ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ και αυτό θα κάνει τα επόμενα χρόνια.

ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ οι Κορίνθιοι θα ανέβουμε εκεί που ΜΑΣ ΑΞΙΖΕΙ...!
Δημοσίευση: Ιουλίου 25, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΑΙ ΤΟ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΥΡΩ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ '06 ΘΑ ΠΕΦΤΕΙ ΣΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΚΟΡΙΝΘΟΥ ΚΑΙ ΜΟΝΟ...!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator