Στην Ιορδανία ο Αντιπεριφερειάρχης Άγγελος Παπαγγελόπουλος

0
Η Περιφέρεια Πελοποννήσου, ανταποκρινόμενη στις προσκλήσεις του Πανεπιστημίου Al-Bayt και της Ένωσης Μηχανικών της Ιορδανίας (JEA) εκπροσωπήθηκε από τον αντιπεριφερειάρχη κο Άγγελο Παπαγγελόπουλο ο οποίος παρευρέθηκε στις δύο εκδηλώσεις που διοργάνωσαν

Στην πρώτη στις εγκαταστάσεις του Πανεπιστημίου Al-Bayt, προηγήθηκε συνάντηση με τον περιφερειάρχη της περιφέρειας Mafraq, Dr. Ahmad Zaubi, τον πρύτανη του πανεπιστημείου Al-Bayt Dr. Eddin Arafah και των καθηγητων Ali Abughanimeh και Lucio Zazzara σχετικά με την συνεργασία και την στήριξη των δύο περιφερειών στις δράσεις των Πανεπιστημίων. Στο κύριο μέρος της εκδήλωσης έγινε παρουσίαση των προτάσεων – μελετών από την μεριά των φοιτητών και των καθηγητών των εκπαιδευτικών ιδρυμάτων που συμμετείχαν για τις ολοκληρωμένες χωροταξικές παρεμβάσεις στον Ισθμό της Κορίνθου και το παραλιακό μέτωπο των Λουτρών της Ωραίας Ελένης.

Η δεύτερη εκδήλωση αφορούσε την «16η Αρχιτεκτονική Εβδομάδα» με γενικό τίτλο «Σύγχρονες μέθοδοι στην Αρχιτεκτονική Ακαδημαική Παιδεία» την οποία διοργάνωσε η JΕΑ στο Αμμάν. Πριν την έναρξη των εργασιών ο αντιπεριφερειάρχης Αγγελος Παπαγγελόπουλος είχε συνάντηση και εποικοδομητική συνομιλία με τον υπουργό Παιδείας της Ιορδανίας Adel al Twesi, στον οποίο μετέφερε και τους χαιρετισμούς του Περιφερειάρχη Πέτρου Τατούλη.

Η περιφέρεια Πελοποννήσου στο πλαίσιο της εξωστρέφειας δηλώνει το παρόν σε κάθε ευκαιρία ανταλλάσοντας σκέψεις και θέσεις, και προωθώντας συνεργασίες επί θεμάτων της αρμοδιότητάς της.
Δημοσίευση: Ιουλίου 25, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Στην Ιορδανία ο Αντιπεριφερειάρχης Άγγελος Παπαγγελόπουλος"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator