ΤΖΗΜΕΡΟΣ: ΕΤΗΣΙΑ ΔΗΛΩΣΗ

0Εγώ σου το ξεκαθάρισα, από την πρώτη στιγμή: δεν θα σου κάνω το παραμικρό χατίρι για να με ψηφίσεις. Ούτε στο τι θα λέω, ούτε στο πώς θα το λέω. Μεγάλο παιδί είσαι, όταν έρθει η ώρα της κάλπης μέτρα τα υπέρ και τα κατά των επιλογών σου. Εδώ και 5 χρόνια έχω γράψει χιλιάδες άρθρα και σχόλια. Έχω κάνει εκατοντάδες ομιλίες και έχω δώσει άλλες τόσες συνεντεύξεις. Ψάξε, άκου, διάβασε. Μασημένη τροφή και σακχαρόπηκτα από μένα δεν έχει. Η πελατειακή σχέση δεν ξεκινάει από τον διορισμό στο Δημόσιο. Εκεί καταλήγει. Ξεκινάει από το να προσπαθείς να είσαι αρεστός στον πιθανό ψηφοφόρο σου και να διαμορφώνεις τη δημόσια εικόνα σου ανάλογα με τις συμβουλές των "επικοινωνιολόγων". Ήδη έχεις εκπορνευτεί. Τέτοια ψήφος ΔΕΝ ΜΕ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΙ. Καθόλου, όμως.
(Θα σας τη θυμίζω, όπως μου τη θυμίζει το FB κάθε 30 Ιουνίου.)

Δημοσίευση: Ιουλίου 01, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΤΖΗΜΕΡΟΣ: ΕΤΗΣΙΑ ΔΗΛΩΣΗ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator