Σαν ψέμα Γιάννη...

0



Έφυγε ξαφνικά από την ζωή την Τετάρτη το πρωί ο ιδιαίτερα αγαπητός ορθοπεδικός γιατρός Γιάννης Γεωργόπουλος σε ηλικία 65 ετών.

Κεραυνός εν αιθρία στην τοπική κοινωνία η είδηση του θανάτου του καθώς ο Γιάννης  ήταν ιδιαίτερα συμπαθής και πολύ γνωστός από την επαγγελματική του δραστηριότητα στο ΠΕΔΥ Κιάτου, από την ενασχόλησή του στα κοινά, από την παρουσία του στα πολιτιστικά δρώμενα της περιοχής, από τους αγώνες του για την ανάδειξη του Αρχαίου Θεάτρου Σικυώνας καθώς ήταν ιδρυτής και προέδρος του Συλλόγου Φίλων Αρχαίου Θεάτρου Σικυώνας  «Ο ΕΠΙΓΕΝΗΣ», αλλά και από τις αξέχαστες συμμετοχές του στα θεατρικά σχήματα του πολιτιστικού συλλόγου "Σαν Παραμύθι"

Λάτρης του τόπου του, δημιουργικός και συνεπής με ότι καταπιανόταν αφήνει πολύ νωρίς ένα μεγάλο κενό στον πολιτισμό αλλά και στην επιστήμη που υπηρέτησε πιστά για πολλά χρόνια.

Η κηδεία του θα γίνει την Παρασκευή στις 18:00 το απόγευμα στον Ιερό Ναό Αγίου Κωνσταντίνου στο Κάτω Διμηνιό και η σορός του θα βρίσκεται στο ναό από τις 17:00.

Αποχαιρετάμε έναν φίλο και εκφράζουμε τα πιο θερμά και ειλικρινή μας συλλυπητήρια στην οικογένειά του.


Δημοσίευση: Ιουλίου 06, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Σαν ψέμα Γιάννη..."

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator