Θα μας τρελάνει η Φωτίου! Πρώτα ψηφίζει κατασχέσεις και τώρα… στηρίζει τα κινήματα κατά των κατασχέσεων

0Παραλογισμού κυβέρνησης ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ και στελεχών της συνέχεια…

Μιλώντας στην επιτροπή Κοινωνικών Υποθέσεων της Βουλής, η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας, Θεανώ Φωτίου εξέφρασε την… στήριξη στα κινήματα που εμποδίζουν τους πλειστηριασμούς κατοικιών.

Μικρή λεπτομέρεια, ωστόσο, πως ως μέλος του ελληνικού Κοινοβουλίου, έχει ψηφίσει όλες τις διατάξεις που διευκολύνουν τις κατασχέσεις σπιτιών και έχει συναινέσει στην πώληση «κόκκινων δανείων» σε επενδυτικά σχήματα.

«Είχαμε ένα κίνημα μεγάλο και ελπίζω ότι έχουμε ακόμα, κατά των εξώσεων και των δανείων, δηλαδή, για τα δάνεια, τα κόκκινα δάνεια και τις εξώσεις» ανέφερε χαρακτηριστικά η αναπληρώτρια υπουργός Εργασίας προσθέτοντας πως: «Ξέρετε τις ρυθμίσεις που έχει κάνει η κυβέρνηση, ώστε κανείς να μην μπορεί να χάσει το σπίτι του, την πρώτη κατοικία, υπό τις προϋποθέσεις ότι πληρούνται κάποια κριτήρια».
Δημοσίευση: Ιουλίου 14, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Θα μας τρελάνει η Φωτίου! Πρώτα ψηφίζει κατασχέσεις και τώρα… στηρίζει τα κινήματα κατά των κατασχέσεων"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator