Τρεις και ο… κούκος σε συγκέντρωση ΣΥΡΙΖΑ στο Κερατσίνι – Γύρισε ξανά την πλάτη ο κόσμος στην κυβέρνηση

0Θέμα την πρωτοβάθμια φροντίδα υγείας είχε η ανοιχτή εκδήλωση που διοργάνωσε η τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ στην πλατεία Λαού στο Κερατσίνι, αλλά ο κόσμος φαίνεται πως γύρισε την πλάτη στην κυβέρνηση.

Κεντρικοί ομιλητές της συγκεκριμένης εκδήλωσης που σχετίζεται άμεσα με τις προσπάθειες που έκανε το προηγούμενο διάστημα η Δημοτική Αρχή μαζί με βουλευτές του κόμματος, προκειμένου να κρατήσουν το Τοπικό Ιατρείο Ευγένειας ανοιχτό, ήταν ο υπουργός Υγείας Ανδρέας Ξανθός και ο Γενικός Γραμματέας του υπουργείου Σταμάτης Βαρδάρος.

Σύμφωνα με το peiraiasnews, το παρών έδωσαν μεταξύ άλλων και κάποια από τα κορυφαία στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ όπως ο Γραμματέας της Κεντρικής Επιτροπής του κόμματος Παναγιώτης Ρήγας, ο πρώην υπουργός Ναυτιλίας Θοδωρής Δρίτσας και η βουλευτής της Β΄ εκλογικής περιφέρειας του Πειραιά Νίνα Κασιμάτη, γεγονός που αποτελεί δηλωτικό στοιχείο της σημασίας που είχαν δώσει από την Κουμουνδούρου στη συγκεκριμένη εκδήλωση.

Μία εκδήλωση που όπως φαίνεται και από τις φωτογραφίες δεν κατάφερε τελικά να μαζέψει πάνω από 100-150 άτομα σε μία περιοχή που κάποτε αποτελούσε κάστρο για το κόμμα της αριστεράς.

Πηγή: peiraiasnews
Δημοσίευση: Ιουλίου 14, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Τρεις και ο… κούκος σε συγκέντρωση ΣΥΡΙΖΑ στο Κερατσίνι – Γύρισε ξανά την πλάτη ο κόσμος στην κυβέρνηση"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator