ΚΙΑΤΟ: ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ τις φόλες στα αδέσποτα ζώα γιατί κινδυνεύουν και παιδιά

0


Σαν ομάδα εθελοντών στο Δήμο Σικυωνιων (Κιάτο) που νοιαζόμαστε για τα αδέσποτα ζώα (αυτές τις ταλαιπωρημένες αθώες ψυχές) διαμαρτυρομαστε και ΚΑΤΑΔΙΚΑΖΟΥΜΕ τις αποτρόπαιες ενέργειες από καλοθελητές εγκληματίες με σκοπό την εξόντωση τουλάχιστον 20+ αδέσποτων ζώων το τελευταίο τετράμηνο.

<< Θα πρέπει να μάθουμε να ζούμε με τα ζώα στην ίδια πόλη, να συμβιώνουμε με τα αδέσποτα και να βρεθούν λύσεις για να μειωθεί ο πληθυσμός τους από τους δρόμους!>>

Απαιτούμε να αναλάβουν τις ευθύνες τους οι αρμόδιες αρχές, να συλληφθούν και να τιμωρηθούν οι δράστες που παραμένουν άγνωστοι και δρουν ανενόχλητοι εδώ και χρόνια στο Δήμο μας με φόλες που σκορπούν το θάνατο σε ανυπεράσπιστα πλάσματα!

Όλοι οι εγκληματίες που ρίχνουν φόλες ανεξέλεγκτα σκέφτηκαν ποτέ τους , τους συμπολίτες τους που φρόντιζαν αυτά τα ζώα? Πόσο προσωπικό τους χρόνο είχαν καταναλώσει άλλα και πόσα χρήματα για να ταΐσουν και να φροντίσουν αυτά τα αθώα πλάσματα? Ακυρώνουν όλους τους κόπους τους!

Μερικοί δημότες ενοχλούνται ακόμα και από το πιατάκι με την τροφή και το νερό που βάζουν ευαίσθητοι πολίτες ή εθελοντές σε σημεία που συχνάζουν τα αδέσποτα ζώα... είναι πιο ακαλαίσθητο το πιατάκι που τρώει ένα αδέσποτο ή λερώνει περισσότερο από τις σακούλες σκουπιδιών που συσσωρεύουν οι άνθρωποι τις περισσότερες φορές εκτός κάδων?!Από τις σακούλες που βαριέστε να βάλετε μέσα στον κάδο ή τα σκουπίδια που πετάνε τα πιτσιρίκια σας! Και αν νομίζετε ότι υπερβάλουμε περάστε έξω απο έναν σχολείο. Μήπως ενοχλούμε επειδή σας θυμίζουμε πόσο έχετε απομακρυνθεί από τη φύση? πόσο έλλειμμα στοργής και αγάπης έχετε, που δεν μπορείτε να αντικρίσετε δυο βελούδινα σκυλίσια μάτια 'η να χαϊδέψετε μια γατίσια ουρά που τρίβετε στα πόδια σας?

Ακόμα και παρατηρήσεις κάνουν σε πολίτες εχθρικοί προς τα αδέσποτα σε κηδεμόνες με δεσποζομενα ζώα γιατί περπατούν πάνω σε πεζοδρόμιο, μαζί με το ζώο τους όπως ορίζει η νομοθεσία! Αυτό είναι καινούριου γιατί δεν γνωρίζαμε ότι τα δεσποζομενα ζώα ΑΠΑΓΟΡΕΎΕΤΑΙ να περπατούν σε δημόσιους χώρους. Παραπονέθηκε οικογένεια που έχει υιοθετήσει 4 αδέσποτα από τους δρόμους του Κιάτου! Δέχτηκε λεκτική επίθεσή από δημότες.

Η εγκατάλειψη τους χαρακτηρίζει μόνον εμάς με έλλειψη παιδείας,

Τα ζώα πληρώνουν την ανεπάρκεια μας να τα προστατέψουμε και η νομοθεσία είναι ελλιπής και δεν ΕΦΑΡΜΌΖΕΤΑΙ από τις αρμόδιες αρχές. Τα αποτελέσματα είναι αυτό που βιώνουμε τον τελευταίο καιρό με θύματα αυτά τα αξιαγάπητα πλάσματα!

Βεβαίως αυτό που γνωρίζουμε όλοι είναι οτι τα πλάσματα αυτά δεν ευθύνονται που βρίσκονται στους δρόμους , χωρίς τροφή, χωρίς νερό, χωρίς να μπορούν να προστατευθουν από βροχή, κρύο, ζεστή κτλ.

Τα ζώα πληρώνουν τις δικές μας ανεπάρκειες, μολονότι δεν διαφέρουν σε τίποτε από τον οποιοδήποτε εγκαταλείπει έναν άνθρωπο, αφού πονάνε,διψάνε, κρυώνουν και πεινάνε το ίδιο!

Με το σύνθημα λοιπόν << ΣΤΑΜΑΤΉΣΤΕ τις φόλες στα αδέσποτα ζώα γιατί κινδυνεύουν και παιδιά , ας συμμετάσχουμε όλοι στην προσπάθεια να βρεθούν οι δολοφόνοι των αδέσποτων στην πόλη μας!!Μην γίνεστε "ΣΥΝΈΝΟΧΟΙ" στο έγκλημα και επιτέλους μιλήστε!>> Γιατί τα αδέσποτα δεν ευθύνονται που βρίσκονται στους δρόμους χωρίς νερό και στεγή εκτεθειμένα σε άσχημες καιρικές συνθήκες.

<<Είναι θύματα εγκατάλειψης.>>

Δημοσίευση: Ιουλίου 28, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΙΑΤΟ: ΣΤΑΜΑΤΗΣΤΕ τις φόλες στα αδέσποτα ζώα γιατί κινδυνεύουν και παιδιά "

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator