Όμηρος των εκβιασμών και των απειλών του Καμμένου

0



Η υπόθεση του Noor 1 και το «Καμμένος Gate» παίρνει διαστάσεις και δεν λέει να αφήσει την κυβέρνηση να ησυχάσει. Ίσως τα μπάνια του λαού να κάνουν το θαύμα τους και να ξεχαστεί όλη αυτή η υπόθεση που ταλανίζει το δίδυμο Τσίπρα – Καμμένου, όμως, από Σεπτέμβριο πάλι εδώ θα είναι και θα τους ταλαιπωρεί.

Η σπουδή του πρωθυπουργού να πάει αίφνης στη Βουλή και να βγάλει έναν ακόμη «δεκάρικο» λόγο, απουσία των υπόλοιπων πολιτικών αρχηγών δείχνει ότι βρίσκεται σε πανικό. Πήγε να υποστηρίξει το συνεταιράκι του, αδιαφορώντας ακόμη και για τη γκρίνια που υπάρχει στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ. Οι σύντροφοι στους… κοινωνικούς αγώνες, οι… ήρωες του Πολυτεχνείου και στελέχη που… σφυρηλατήθηκαν στα πεζοδρόμια κατά των αντιλαϊκών πολιτικών ή για τα κινήματα ειρήνης βρίσκονται μπροστά σε ένα ιδεολογικό σοκ. Τους αναγκάζουν να στηρίξουν έναν ακροδεξιό ψεκασμένο υπουργό που συνομιλεί με ισοβίτες και προσπαθεί να αποσπάσει την κατάθεσή τους σε βάρος επιχειρηματία προκειμένου να καρπωθεί πολιτικά την υπόθεση.

Οι δύσμοιροι οι Συριζαίοι, που στηρίζουν την Ηριάννα, είναι αναγκασμένοι να βάλουν πλάτη (ή και κάτι άλλο…) και να στηρίξουν τον Πάνο Καμμένο. Συμπράττουν έτσι σε διπλό έγκλημα. Από τη μια συμπαρατάσσονται με κάποιον που παρεμβαίνει με ωμό τρόπο στη Δικαιοσύνη. Κι από την άλλη, με τη διάσταση που έχει πάρει το θέμα, ουσιαστικά συμβάλλουν στο να βγουν λάδι πολλοί για την υπόθεση του ναρκοπλοίου. Όταν γίνονται αυτά που γίνονται, όταν αποκαλύπτονται διάλογοι και SMS, όταν ο ισοβίτης καταθέτει σημεία και τέρατα και όταν είναι φανερή πλέον η επιχείρηση Καμμένου, είναι λογικό να σκεφτεί κανείς «βρε μπας και είναι αθώοι όσοι οι Συριζαίοι και οι Ανελλίτες έχουν βάλει στο στόχαστρο;».

Ακόμη πιο αστείοι είναι οι ισχυρισμοί του υφυπουργού Ναυτιλίας Σαντορινιού ο οποίος αντί να ερευνήσει ποιος ο ρόλος του λιμενικού Χριστοφορίδη στη στημένη υπόθεση με το Noor 1 έβγαλε ένα συγκλονιστικό πόρισμα. Κατηγορεί τη ΝΔ ότι «σήκωσε» το θέμα του ναρκοπλοίου γιατί έχουν πέσει τα ομόλογα και ανεβαίνει το χρηματιστήριο. Είναι για σφαλιάρες οι άνθρωποι.

Ανεξαρτήτως του τι έγινε με τον Μαρινάκη, με τον Καμμένο, με τον Γιαννουσάκη. Η ουσία αυτής της υπόθεσης είναι ότι ο ΣΥΡΙΖΑ και ο Τσίπρας είναι όμηροι του υπουργού Άμυνας. Παρά το γεγονός ότι καταλαβαίνουν πόση ζημιά τους έχει κάνει δεν μπορούν να μην τον στηρίξουν γιατί φοβούνται ότι θα καταρρεύσουν. Και η αλήθεια είναι ότι ακόμη και… ηρωίνη να πούλαγαν βουλευτές των ΑΝΕΛ στον ΣΥΡΙΖΑ θα έλεγαν ότι είναι… ζάχαρη προκειμένου να τους δικαιολογήσουν και να μην σπάσει η λυκοσυμμαχία που τους διατηρεί στην κυβέρνηση.

Όμηρος των εκβιασμών και των απειλών του κ. Καμμένου είναι ο κ. Τσίπρας και πάση θυσία θα τον στηρίξει. Μέχρι και… κήλη θα βγάλει από τα βάρη που του φορτώνει το συνεταιράκι, όμως, θα κάνει τα πάντα για να τον κρατήσει κοντά του.

Καθώς ο μπάρμπα Βασίλης Λεβέντης ανθίσταται και το ΠΑΣΟΚ είναι αλλού, ο ΣΥΡΙΖΑ έμεινε από κεντροαριστερούς συμμάχους, επομένως δεν μπορεί παρά να παραμείνει με τον ακροδεξιό συνέταιρο, έστω κι αν αυτός βρίσκεται με την πλάτη στον τοίχο.

Όχι εξεταστική επιτροπή, όχι απολογία στη Βουλή αλλά ούτε καν μια δήλωση συγγνώμης για τα τηλεφωνήματα στον ισοβίτη δεν πρόκειται να απαιτήσει ο πρωθυπουργός από τον Καμμένο. Πολλώ δε μάλλον να του ζητήσει και παραίτηση.

Μέχρι και… μουστάκι θα βάλει (αν είχε) να ξυρίσει ο Καμμένος τον Τσίπρα… Είναι ώρα τώρα να τρέχουν στις κάλπες, ο ΣΥΡΙΖΑ να παίρνει 15% και ο Καμμένος να παρακαλάει τον τουρίστα – πολιτικό να του κάνει νέο κόμμα και να του παρέχει στήριξη και ασυλία;

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Ιουλίου 12, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Όμηρος των εκβιασμών και των απειλών του Καμμένου"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator