Αθάνατο ελληνικό δημόσιο: Εφοριακός στην Κρήτη λύνει σταυρόλεξο και ο κόσμος περιμένει στην ουρά - ΕΙΚΟΝΑ

0



Όχι ότι μας κάνει εντύπωση, αλλά η εικόνα από στο Μητρώο Εφορίας Ηρακλείου που κάνει το γύρο του διαδικτύου έχει προκαλεί έντονες αντιδράσεις.

Πρωταγωνιστής ένας εφοριακός που είχε βρει τον τρόπο να περνάει καλύτερα στη δουλειά του.

Στην καταγγελία αναφέρεται:

«Η φωτογραφία που βλέπετε είναι από το Μητρώο Εφορίας Ηρακλείου πριν από λίγες ημέρες, στις 10.00 το πρωί. Έξω από το γραφείο περιμένει μια ουρά 20 ατόμων να εξυπηρετηθούν. Στα γραφεία βρίσκονται τρεις υπάλληλοι. Οι δύο κυρίες, εξυπηρετούν κόσμο. Ο τρίτος υπάλληλος της παρέας λύνει σταυρόλεξο. Δηλαδή εκείνη τη στιγμή εργάζονταν δύο στους τρεις υπαλλήλους. Τον τρίτο βέβαια που έλυνε σταυρόλεξο δεν τον διέκοψε κανείς. Τον άφησαν να λύσει το σταυρόλεξο με την ησυχία του, απαθανατίζοντας απλά τη στιγμή για να βγάλει ο καθένας από εμάς τα συμπεράσματά του.»

(πηγή: neakriti)
Δημοσίευση: Ιουλίου 10, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Αθάνατο ελληνικό δημόσιο: Εφοριακός στην Κρήτη λύνει σταυρόλεξο και ο κόσμος περιμένει στην ουρά - ΕΙΚΟΝΑ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator