ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο Πνευματικός μαζί με τον καρχαρία έπιασε και έναν... Μπαλά !!!

0Με καθυστέρηση δύο χρόνων και μετά από επίπονες επιστημονικές έρευνες και μελέτες του ιστολογίου μας προκύπτει αδιαμφισβήτητα ότι ο δήμαρχος Κορινθίων Αλέκος Πνευματικός τελικά μαζί με τον καρχαρία έπιασε και έναν... Μπαλά !!!

Σύμφωνα με τους επιστημονικούς μας συνεργάτες ο συγκεκριμένος "Μπαλάς" ήταν πολύ πεινασμένος και αγνόησε την προειδοποιητική πινακίδα που είχε προβλέψει και είχε τοποθετήσει στο συγκεκριμένο αγκίστρι του παραγαδιού ο δήμαρχος Κορινθίων με αποτέλεσμα να ορμήσει με φόρα στο δόλωμα ως συνήθως.

Οι έμπειροι επιστήμονες αναφέρουν ότι για δόλωμα ο δήμαρχος είχε βάλει ένα μεταπτυχιακό αλλά η πληροφορία αυτή δεν έχει επιβεβαιωθεί πλήρως ακόμα καθώς οι απόψεις των επιστημόνων διίστανται διότι κάποια μέλη της ερευνητικής μας ομάδας υποστηρίζουν πως τελικά το δόλωμα ήταν μια καρέκλα από τα έδρανα των μελών του δημοτικού συμβουλίου του Δήμου Κορινθίων.

Σοβαρά τραυματισμένος από το αγκίστρι ο "Μπαλάς" βρήκε υποστήριξη στη μεγαλοπρεπή κιουρία της Κορίνθου και υπεύθυνη για τα αδέσποτα του βορείου ημισφαιρίου του πλανήτη όπου τελευταία, όπως έχουμε μάθει, γεννούν μέχρι και τα κοκόρια της, αλλά για αυτό το θέμα θα επανέλθουμε με νεώτερη ανάρτηση καθώς η επιστημονική μας έρευνα είναι ακόμα σε εξέλιξη.

Την οδύνη τους για την τύχη του "Μπαλά" εξέφρασαν σωματεία και φορείς καθώς και ο Πανελλήνιος Σύλλογος Πτυχιούχων Μπαλάδων και Μεταπτυχιακών Σπουδαστών "Ο Άγιος Παντελεήμονας ο... Πτυχιοδότης" !!!

Το είδος του "Μπαλά" αυτού, συναντάται στον Κορινθιακό και χάριν των μεγάλων του διαστάσεων, της αρπακτικής του συμπεριφοράς, αλλά και της ροπής του να τσιμπάει εύκολα, οι ιχθυολόγοι το αποκαλούν χαιδευτικά: "Μπαλά-Φά λαινα" !!!


Υ.Γ. Η ανάρτηση καθώς και η φωτογραφία έχουν σατιρικό χαρακτήρα και φυσικά δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.
Δημοσίευση: Ιουλίου 14, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΑΠΟΚΑΛΥΨΗ: Ο Πνευματικός μαζί με τον καρχαρία έπιασε και έναν... Μπαλά !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator