Ο Θάνος Αξαρλιάν δεν ήταν "παράπλευρη απώλεια" όπως είπαν... ήταν καθαρός στόχος και θύμα της 17Ν

0Αν ζούσε σήμερα ο Αξαρλιάν θα ήταν 45 ετών... πιθανόν έγγαμος, ίσως με παιδάκια και μάλλον θα προγραμμάτιζε τις καλοκαιρινές του διακοπές με την οικογένειά του.

Αντί αυτών έχουμε μια κυβέρνηση που οι υπουργοί τους μέσα από τη Βουλή δηλώνουν με υπερηφάνεια ότι "η 17 Νοέμβρη είχε ιδεώδες υπέρ του ανθρώπου" !!!

Ο Θάνος δεν ήταν "παράπλευρη απώλεια" όπως είπαν... ήταν καθαρός στόχος και θύμα της 17Ν.

Όταν πυροδοτείς μια ρουκέτα μέρα μεσημέρι στο κέντρο της Αθήνας δε μπορεί να μιλάς για "παράπλευρες απώλειες"._
Δημοσίευση: Ιουλίου 14, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο Θάνος Αξαρλιάν δεν ήταν "παράπλευρη απώλεια" όπως είπαν... ήταν καθαρός στόχος και θύμα της 17Ν"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator