Η ώρα της πληρωμής έρχεται

0O Μανόλης Γλέζος, το ιστορικό τοτέμ της Αριστεράς έχει πολλές φορές γίνει αντικείμενο εκμετάλλευσης. Ειδικά την πρώτη περίοδο του ΣΥΡΙΖΑ, όταν επιχειρούσε να ανέλθει στην εξουσία, ο Γλέζος και ο Μίκης χρησιμοποιήθηκαν επικοινωνιακά για να κερδίσει ο Τσίπρας τις ψήφους της Αριστεράς αλλά και να «χτυπήσει» και τους κεντρώους του ΠΑΣΟΚ με το οποίο το ιστορικό στέλεχος είχε πάντα σχέσεις.

Παρ’ ότι έγινε αντικείμενο εκμετάλλευσης, κανείς δεν μπορεί να τον κατηγορήσει για κάτι. Έντιμος άνθρωπος, αγωνιστής, μαχητής μέχρι και σήμερα που αγγίζει τα 100. Και χθες με την ομιλία του συγκλόνισε. Πολύ περισσότερο, όμως, και πιο ουσιαστικό είναι αυτό που είπε στο τέλος της ομιλίας του: «Θα σας κυνηγάει η ύπαρξή μου, για να κάνετε αυτό που πρέπει να κάνετε! Μη νομίζετε ότι θα γλιτώσετε από μένα ποτέ».

Ήταν η παρακαταθήκη που αφήνει στους Έλληνες πολιτικούς, αλλά είναι και μια σαφής αιχμή για τον ΣΥΡΙΖΑ και για τον Τσίπρα που ήταν εκεί.

Κι αν δεν έχει τόση σημασία για πολλούς που αυτό το λέει ο Γλέζος, έχει σημασία που το σκέφτονται οι περισσότεροι Έλληνες.

Την κυβερνώσα Αριστερά, αυτή που κυβερνά 2,5 χρόνια, αυτή που κατέστρεψε ό,τι είχε φτιαχτεί με κόπο μέχρι το 2014, αυτή που κόστισε στην οικονομία 100 δις ευρώ, όπως είπε χθες ο Ρέγκλινγκ, δεν θα την συγχωρήσει ποτέ και κανείς. Η ζημιά που έχει προκαλέσει είναι τόσο μεγάλη που θα περάσουν χρόνια για να ξανασταθεί στα πόδια της. Και η οργή του κόσμου είναι αυτή που θα καταδιώκει τον Τσίπρα και την παρέα του. Όχι μόνον ο Γλέζος θα τους στοιχειώνει γιατί πούλησαν ψεύτικες υποσχέσεις, γιατί ξεπούλησαν τα όνειρα του κόσμου για μια καλύτερη Ελλάδα. Αλλά και όσοι έχουν καταλάβει ότι ο ΣΥΡΙΖΑ ήταν το ατύχημα που δεν έπρεπε να συμβεί.

Ερινύες θα έπρεπε να έχει ο Τσίπρας, ο Βαρουφάκης, ο Δραγασάκης, ο Τσακαλώτος, ο Παππάς, ο Σταθάκης και όλοι οι κορυφαίοι. Τύψεις για όσα έκαναν στο λαό αυτό.

Αλλά δεν θα γλιτώσουν. Θα έρθει η ώρα τους και θα είναι επώδυνη αυτή η ώρα.

Κατέστρεψαν την οικονομία, έφτιαξαν ένα κράτος μπάχαλο και μπαχαλάκηδων. Έσβησαν κάθε εστία αριστείας και δημιουργούν ένα κομματικό κράτος που δεν έχει προηγούμενο. Γέμισαν με ανασφάλεια τον κόσμο, καταρρακώθηκαν όλες οι αξίες που είχαν απομείνει στη χώρα. Διέβαλαν την Ελλάδα στο εξωτερικό, την έχουν μετατρέψει σε μια μικρή και ανυπόληπτη χώρα. Έρχεται η ώρα να πληρώσουν. Δεν θα γλιτώσουν.

ΠΗΓΗ
Δημοσίευση: Ιουλίου 04, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Η ώρα της πληρωμής έρχεται"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator