Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΟΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΜΙΜΗΣ ΧΡΥΣΑΦΙΔΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ '06

0
Η Κόρινθος ανακοινώνει σήμερα ένα ακόμα σπουδαίο Κορίνθιο αθλητή.Στο δυναμικό της ομάδας μας βρίσκεται πλέον και ο Μίμης Χρυσαφίδης. Ο έμπειρος επιθετικός επέλεξε να βρίσκεται κοντά μας στην πορεία μας προς την άνοδο στην Γ' Εθνική κατηγορία.

Δεν νομίίζουμε ότι χρειάζεται να συστήσουμε στους Κορίνθιους φιλάθλους τον αγαπημένο Μίμη Χρυσαφίδη.

Εχει γράψει την μεγάλη του ιστορία στο ποδόσφαιρο μας και έχει αγωνιστεί με συνέπεια και ήθος σε όσες ομάδες προσέφερε τις υπηρεσίες του.
Η ομάδας μας την την προσθήκη του Χρυσαφίδη δεν αποκτά μόνο αγωνσιτική υπεροπλία στην επιθετική της γραμμή, αποκτά και πλεόνασμα ήθους και Κορινθιακού φιλότιμου.
Είναι τιμή μας που παδοσφαιριστές σαν τον Μίμη επιλέγουν να στελεχώσουν την πιο Κορινθιιακή ομάδα που θα έχει δημιουργηθεί τα τελευταία 20 χρόνια στο ποδόσφαιρο μας.
Μίμη σε ευχαριστούμε πολύ.
ΗΡΘΕΣ ΣΕ ΜΙΑ ΟΜΑΔΑ ΠΟΥ ΣΕ ΠΕΡΙΜΕΝΕ ΚΑΙΡΟ
Καλή δύναμη και μόνο επιτυχίες.
ΚΑΛΩΣ ΗΛΘΕΣ ΣΠΙΤΙ ΣΟΥ..!
Η Διοίκηση
Δημοσίευση: Ιουλίου 19, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Ο ΜΕΓΑΛΟΣ ΚΟΡΙΝΘΙΟΣ ΕΠΙΘΕΤΙΚΟΣ ΜΙΜΗΣ ΧΡΥΣΑΦΙΔΗΣ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ '06"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator