Σοκ από φωτογραφία που απεικονίζει μια γραβάτα διακοσμημένη με πέη στο twitter του Καμμένου λίγο μετά την συμφωνία του Eurogroup

0Λίγο μετά την ολοκλήρωση της συνεδρίασης του Eurogroup, στον λογαριασμό που διατηρεί ο υπουργός Εθνικής Άμυνας Πάνος Καμμένος στο twitter ανέβηκε μια φωτογραφία που απεικονίζει μια γραβάτα διακοσμημένη με πέη… Λίγο μετά το tweet κατέβηκε και ο υπουργός Αμυνας ισχυρίστηκε οτι επρόκειτο για χακάρισμα του λογαριασμού του.

«Πάλι χτύπημα από το παιδί στο λογαριασμό μου το κατεβάζω..» έγραψε λίγα λεπτά μετά ο κ. Καμμένος στο λογαριασμό του και διέγραψε την ανάρτηση με τη φωτογραφία της γραβάτας.

Στα social media κάποιοι χρήστες υποστηρίζαν οτι το tweet εν χακαρίστηκε αλλά κατέβηκε μετά από δευτερες σκέψεις μετά τις αντιδράσεις.

Δείτε τα απανωτα tweets
Δημοσίευση: Ιουνίου 15, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Σοκ από φωτογραφία που απεικονίζει μια γραβάτα διακοσμημένη με πέη στο twitter του Καμμένου λίγο μετά την συμφωνία του Eurogroup"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator