Κανείς στην κηδεία του Μάριου - Όλη η κυβέρνηση στο Gay Pride !!!

0



Πλήθος κόσμου αποχαιρέτησε χθες τον 11χρονο Μάριο που έφυγε πολύ άδικα και πρόωρα από τη ζωή το βράδυ της Πέμπτης μέσα στο σχολείο του, από αδέσποτη σφαίρα.

Ο Ιερός Ναός της Παναγίτσας στο Μενίδι από νωρίς έχει γεμίσει με κόσμο. Συγγενείς, φίλοι, δάσκαλοι, δημότες Μενιδίου, ήταν εκεί. Ακόμα και ο Ντανιέλ Μπατίστα, που ήταν προπονητής του 11χρονου Μάριου.

Όλοι ήταν εκεί, εκτός από την κυβέρνηση!

Ούτε καν ο υπουργός Προστασίας του Πολίτη και Δημόσιας Τάξης κ. Τόσκας, που για το τραγικό συμβάν αρκέστηκε να πει: "Είναι δύσκολο να καθαρίσεις το άβατο". (ακριβώς το ίδιο έχει πει και για τα Εξάρχεια).

Το είπε ξανά λοιπόν ο υπουργός και "καθάρισε" και μετά πήγε σπίτι του, αντί να βρει το θάρρος να παραιτηθεί ή τα κότσια να παραστεί στην κηδεία του μαθητή, που έπεσε νεκρός στο...άβατο...

Πάντως στο Gay Pride δεν πήγε ο κ. Τόσκας (εκτός κι αν δεν τον είδαμε), πήγαν όμως πολλοί βουλευτές και φαρισαίοι του ΣΥΡΙΖΑ.

Ο υπουργός Οικονομικών Ευκλείδης Τσακαλώτος, ο Κώστας Ζαχαριάδης, ο Νίκος Φίλης, η περιφερειάρχης Ρένα Δούρου, η Αννέτα Καββαδία, ο Καρανίκας και πολλοί άλλοι, πήγαν στο Gay Pride. Όφειλαν άλλωστε να παραστούν και εκεί.

Αλλά στην κηδεία του άτυχου Μάριου κανείς; ΚΑΝΕΙΣ;


Ο Ντανιέλ Μπατίστα στην κηδεία του Μάριου

Ο ΣΥΡΙΖΑ σύσσωμος και ανέμελος στο Gay Pride.


Δημοσίευση: Ιουνίου 12, 2017

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "Κανείς στην κηδεία του Μάριου - Όλη η κυβέρνηση στο Gay Pride !!!"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator