ΚΟΡΙΝΘΟΣ '06: Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΦΙΛΗΣ ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ

0Η διοίκηση της Κορίνθου '06 , είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει την ανανέωση της συνεργασίας της με τον αρχηγό της ομάδας και σημαία του Κορινθιακού ποδοσφαίρου Βασίλη Φίλη.

Μετά την συμφωνία με τον πρόεδρο ο Βασίλης Φίλης δήλωσε:

"Εμεινα σπίτι μου και χρωστώ πολλά στον πρόεδρος της ομάδας κ.Δημήτρη Μπινιάρη, στον τεχνικό διευθυντή κ.Γιώργο Φουρναράκη και στον κόουτς μας κ.Σταύρο Μπινιάρη.Ηλθε ο καιρός μας"
Ευχαριστούμε τον εξαίτερο ποδοσφαιριστή και άνθρωπο Βασίλη Φίλη για την εμπιστοσύνη που δείχνει στην ομάδα μας.
ΚΟΙΤΑΜΕ ΜΠΡΟΣΤΑ ΚΑΙ ΞΑΝΑΓΡΑΦΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΟΥ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΣΤΗΝ ΚΟΡΙΝΘΟ

Η διοίκηση
Δημοσίευση: Ιουνίου 12, 2017
LIKE στη σελίδα μας στο FACEBOOK για να είστε πάντα ενημερωμένοι

0 Σχόλια για την ανάρτηση: "ΚΟΡΙΝΘΟΣ '06: Ο ΑΡΧΗΓΟΣ ΒΑΣΙΛΗΣ ΦΙΛΗΣ ΑΝΑΝΕΩΣΕ ΤΗ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΤΟΥ"

Όποιος πιστεύει ότι θίγεται από κάποια ανάρτηση ή θέλει να απαντήσει αρκεί ένα απλό mail στο parakato.blog@gmail.com να μας στείλει την άποψή του για δημοσίευση ή επανόρθωση. Οι αναρτήσεις αφορούν αποκλειστικά πρόσωπα και καταστάσεις με δημόσιο χαρακτήρα και δεν αναφέρονται στην προσωπική ζωή κανενός που σεβόμαστε απολύτως. Δεν έχουμε προηγούμενα με κανέναν, δεν κρατάμε επόμενα για κανέναν.

Τα θέματα των αναρτήσεων δεν εκφράζουν απαραίτητα και τις απόψεις των διαχειριστών και των συντακτών του ιστολογίου μας. Τα σχόλια εκφράζουν τις απόψεις των σχολιαστών και μόνο αυτών.

Σχόλια που περιέχουν ύβρεις ή απρεπείς χαρακτηρισμούς διαγράφονται κατά τον έλεγχο από την ομάδα διαχείρισης. Ευχαριστούμε.

 
ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΚΟΡΥΦΗ Copyright © 2010 | ΟΡΟΙ ΧΡΗΣΗΣ | ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΙΑ | Converted by: Parakato administrator